Dosarul "Sex cu minore" la PSD: Banicioiu si Ionut Negoita, audiati

Marti, 06 Martie 2012, ora 10:38
39062 citiri
Dosarul "Sex cu minore" la PSD: Banicioiu si Ionut Negoita, audiati
Foto: Arhiva

Doi tineri fruntasi ai PSD, deputatul Nicolae Banicioiu si Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita, au fost audiati, luni, in calitate de martori, in dosarul "Sex cu minore". Ei au recunoscut ca au facut sex cu tinerele, dar in calitate de "barbati liberi".

Dosarul se judeca la instanta din Slobozia, iar sedintele se tin cu usile inchise. Nicu Banicioiu a declarat in fata jurnalistilor prezenti pe holurile tribunalului ca s-a prezentat singur la audieri, in timp ce surse din ancheta au declarat pentru Evenimentul Zilei ca Ionut Negoita a fost adus la audieri cu mandat de catre politisti, dupa ce la termenul precedent a refuzat sa se prezinte, motivand ca e plecat din tara.

Conform sursei citate, in timpul sedintei s-a retinut din rechizitoriul intocmit de procurorii DIICOT ca deputatul PSD Robert Negoita ar fi cel care a facut sex cu minore.

Tot luni a fost audiat si afaceristul turc Muammer Tahir Rasitzaimoglu, acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu minora Andreea Stan.

Jurnalistii de la Evenimentul Zilei, care citeaza surse apropiate anchetei, scriu ca atat Ionut Negoita cat si Nicolae Banicioiu nu au negat in fata judecatorilor ca au facut sex, dar au spus ca au intretinut relatii cu femei "ca barbati liberi". Ei au spus ca le-au convins pe tinere, fara sa dea nume, dar ca nu le-au fortat sa faca sex.

Sex cu Banicioiu la Scoala de Vara a PSD

Scandalul "Sex cu fotomodele" a izbucnit dupa arestarea unor proxeneti locali care, sub paravanul unei agentii de fotomodele, foloseau tinerele pentru a obtine bani din relatii sexuale cu oameni de afaceri, politicieni sau artisti.

Ioana Simona Dancus, martor in dosar si membru PSD, a povestit procurorilor despre relatiile sale cu Robert Negoita, Nicolae Banicioiu si Adrian Enache. Ea a declarat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu toti trei, dar a primit bani doar de la Robert Negoita.

"Am intretinut acte sexuale cu Negoita Robert Sorin de mai multe ori in anul 2007, dupa ce ne cunoscusem la hotel si tinusem legatura telefonic. Am intretinut actele sexuale atat la el acasa cat si la hotel.(...) Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci cand am intretinut acte sexuale".

"La o petrecere organizata la Rin Grand Hotel l-am cunoscut pe Adrian Enache, cu care am ajuns sa intretin relatii sexuale. In anul 2007, l-am cunoscut pe Banicioiu Nicolae cu care am intretinut o singura data un act sexual, in anul 2009, in Delta Dunarii, la o conferinta PSD- scoala de vara. Sunt si eu membru PSD din 2009. S-a intamplat pur si simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual intretinut cu Nicolae Baniciou", a mai declarat tanara pesedista.

In noiembrie 2010, patru barbati acuzati de proxenetism au fost trimisi in judecata de catre procurorii DIICOT pentru recrutarea a 80 de fete. Victimele erau plasate ca prostituate de lux, sub paravanul unor agentii de fotomodele, pe piata prostitutiei de lux din Romania, Italia si Austria, in cluburi sau la locuintele clientilor. Procurorii spun ca veniturile obtinute de proxeneti depasesc suma de 100.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#sex minore PSD Banicioiu, #Banicioiu Negoita sex minore, #Nicolae Banicioiu sex PSD , #PSD