Deputat PSD: Nu putem schimba premieri si guverne la 6 luni. Devenim un partid de scandalagii si oportunisti

Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 17:28 4345 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

PSD e iar impartit in tabere in noul scandal dintre premierul Mihai Tudose si liderul partidului Liviu Dragnea. O reactie pe acest subiect a venit de la fostul ministru in Guvernul Ponta Nicolae Banicioiu, deputat PSD, care spune ca lucrurile scapa de sub control in partid.

"In ultimele zile multi dintre voi, prieteni de pe Fb, colegi de partid, m-ati intrebat ce parere am despre ce se intampla acum in PSD - alt scandal, alte demisii etc... Eu cred ca lucrurile ne scapa de sub control intr-un mod brutal si riscam sa ne pierdem busola!

Am schimbat un premier (pe nu stiu ce motiv), am schimbat ministrii, am dat multi colegi afara (pe motive puerile si orgolii ranite) si la final ce am realizat? Guvernam mai bine!? Facem ce se asteapta oamenii de la noi!? Nu putem schimba premieri si guverne la fiecare 6 luni... Nu pentru a ne regla orgoliile intre noi ne-au votat oamenii!", a scris pe Facebook Nicolae Banicioiu.

Acesta cere colegilor sa se concentreze pe ce pot face pentru cetateni, avand in vedere pozitia privilegiata de castigatori detasati ai alegerilor parlamentare, in caz contrar riscand sa devina un partid de scandalagii si oportunisti.

"Daca lasam patima si luptele interne deoparte am putea schimba viata romanilor in mai bine, am avea timp si energie pentru a construi o tara asa cum ne dorim cu totii si asa cum PSD a facut-o de fiecare data cand a guvernat si mai ales asa cum se asteapta oamenii de la noi!

PSD era un partid al oamenilor competenti (o recunosteau chiar si adversarii nostri) iar acum tindem sa devenim... un partid de scandalagii si oportunisti! Haideti sa redevenim ceea ce se asteapta oamenii sa fim!!!", isi incheie Banicioiu mesajul.

Ponta se prezinta ca speranta din afara PSD care va salva partidul

Postarea sa a fost distribuita si de fostul sau sef de partid si guvern Victor Ponta, care adauga ca acum PSD a ajuns sa fie condus de "traseisti impostori de la PD si PRM, de feudali analfabeti si aroganti, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case, tablouri false, lacuri si fonduri de vanatoare furate de la stat!".

In continuare, Ponta acuza conducerea PSD ca vrea doar bani, putere fara sa poata fi trasa la raspundere legal si se prezinta drept "speranta" din afara partiduluic are il poate scoate din criza.

"Conducerea mafiotizata a PSD foloseste Partidul, Guvernarea si Parlamentul doar pentru bani, putere si protectie in fata legii - si apoi dupa ei 'potopul'. Este foarte pacat - daca din interiorul PSD nimeni nu are curaj si putere atunci trebuie construita in afara o speranta, o solutie de iesire din criza - o alternativa! Asta voi face in 2018-2020", conchide fostul sef al PSD.

Citeste si

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News