Banicioiu: USL trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu in problema cainilor comunitari

Sambata, 07 Septembrie 2013, ora 16:34 1583 citiri

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu considera ca trebuie gasita in cel mai scurt timp o solutie prin care sa se inlature pericolul cainilor maidanezi de pe strazi, precizand ca USL trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu in aceasta problema.

"Tragedia care a avut loc in Bucuresti ne face sa intelegem ca o solutie trebuie gasita in cel mai scurt timp. USL si PSD trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu, pentru a putea rezolva problema cainilor comunitari", afirma social-democratul, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Acesta considera ca cel mai important obiectiv al tuturor factorilor de decizie, indiferent de culoarea politica, "trebuie sa fie acela de a garanta siguranta cetatenilor". Totodata, Banicioiu face trimitere si la PDL, care a cerut demisia primarului Capitalei.

PDL Bucuresti cere demisia lui Oprescu: Principalul vinovat pentru copilul omorat de caini

"Pasarea responsabilitatii nu mai poate continua, iar cei de la PDL trebuie sa inteleaga acest lucru, deoarece dau dovada de cinism in fata unei tragedii.

De-a lungul timpului, democrat-liberalii, prin primarii lor Traian Basescu sau Adriean Videanu, au gresit nepermis in gestionarea problemei cainilor comunitari. Avem sansa sa reparam aceasta situatie acum, motiv pentru care trebuie sa fim alaturi de Sorin Oprescu", mai sustine vicepresedintele PSD.

Un deputat PSD cere demisia lui Sorin Oprescu

Antonescu il desfiinteaza pe Oprescu: E mai logic ce spune Basescu!

Aceasta este prima data, dupa ce un copil de patru ani a fost ucis de cainii maidanezi intr-un parc al sectorului 2, cand un membru USL face un apel pentru sustinerea edilului bucurestean. Deputatul social-democrat Cristian Rizea i-a cerut demisia lui Sorin Oprescu, in timp ce liderul PNL Crin Antonescu a spus ca nu sustine organizarea unui referendum local in care bucurestenii sa se pronunte asupra eutanasierii in masa a cainilor comunitari, solutie inaintata de primarul Capitalei.

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News