Banicioiu, despre o posibila alianta PD-L - UNPR: O alianta impotriva Romaniei

Sambata, 22 Ianuarie 2011, ora 20:48
2619 citiri
Banicioiu, despre o posibila alianta PD-L - UNPR: O alianta impotriva Romaniei

O posibila alianta intre PD-L si UNPR ar reprezenta o alianta impotriva Romaniei, a declarat deputatul PSD Nicolae Banicioiu, pentru Ziare.com.

"E un fel de alianta a tradarii nationale, pentru ca pana acum aceasta majoritate nu a venit cu niciun proiect in folosul oamenilor. Toate proiectele pe care le-au promovat si in Guvern si in Parlament au fost impotriva oamenilor. Ei de cand sunt la guvernare duc o lupta continua cu poporul roman si pentru avantajele proprii. De asta eu mi-as permite sa o si numesc o alianta impotriva Romaniei", a declarat Banicioiu.

UNPR vrea alianta cu PD-L - vezi ce posturi vizeaza

Deputatul social-democrat crede ca aceasta alianta s-ar putea concretiza pentru ca, afirma el, UNPR nu mai are sperante sa intre in Parlament si se agata astfel de PD-L.

"O vad posibila, mai ales dupa acest scandal cu pensiile militare in care UNPR e clar ca nu mai are nicio speranta de a intra vreodata in Parlament si atunci incearca sa se agate incet incet de PD-L. Insa, la cum evolueaza lucrurile, eu sper sa fie o alianta de tip paritar unu la unu intre PD-L si UNPR", a explicat Banicioiu pentru Ziare.com.

Diaconescu: UNPR se gandeste la o alianta pentru alegerile din 2012

Nicolae Banicioiu a mai declarat ca PSD nu se teme de aceasta alianta, precizand ca nu crede ca se va bucura de sprijin electoral.

"Daca am spus ca eu cred ca va fi o alianta paritara de tip unu la unu acesta inseamna ca PD-L se duce vertiginos spre sub 10%, iar UNPR nu o sa depaseasca niciodata 1%. E o alianta a tradarii nationale care nu are cum sa se bucure de sprijin electoral. Eventual ei vor contoriza huiduielile din strada si lumea care-i fugareste prin orase. Dar voturi sau simpatia oamenilor este foarte greu de crezut ca o vor contoriza ei", a explicat Nicolae Banicioiu pentru Ziare.com.

Cristian Preda: Alianta cu UNPR echivaleaza cu o sinucidere

In ultimele zile au tot aparut zvonuri cu privire la o posibila alianta intre PD-L si UNPR. Se pare ca liderii UNPR ar fi decis sa propuna PD-L o alianta care sa ii asigure cate un post de vicepresedinte la Senat si Camera Deputatilor si sustinerea lui Neculai Ontanu la Primaria Capitalei.

Udrea: Nu s-a discutat despre o colaborare concreta intre PD-L si UNPR

In schimb, cei din conducerea PD-L au infirmat aceste zvonuri. Presedintele PD-L Bucuresti, Elena Udrea, a afirmat ca in interiorul partidului nu s-a discutat despre "o forma de colaborare concreta" cu UNPR si nu s-a pronuntat in ceea ce priveste sustinerea de catre democrat-liberali a candidaturii lui Neculai Ontanu pentru primaria Capitalei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#alianta PDL UNPR, #Banicioiu Alianta PDL UDMR, #alianta PNL PC PSD , #PSD
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
ai terminat cu grohàielile Banicioiule ? voi ati dat exemplul , la furat cu acte-n regula ; ani de zile ati sarit dintr-o barca-n alta sa ramaneti la pupitru si acum vreti sa faceti "treaba buna" ; incaziti-va pe tusa inca 500.000 de ani si pe urma vedem