Banicioiu da vina pe Videanu pentru moartea copilului ucis de maidanezi

Luni, 09 Septembrie 2013, ora 12:32
2141 citiri
Banicioiu da vina pe Videanu pentru moartea copilului ucis de maidanezi
Foto: Jurnalul National

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu ii acuza de lasitate pe democrat-liberalii care au demisionat din Consiliul General al Municipiului Bucuresti si in special pe fostul primar general al Capitalei, Adriean Videanu.

"PDL este un partid de o lasitate rara. Ii acuza pe primarul general Sorin Oprescu si pe premierul Victor Ponta de lipsa de responsabilitate, dar pedelistii fug de-a dreptul de ea si isi dau demisia din Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Mai mult, aceasta veste este anuntata de cel mai neinspirat emisar posibil, domnul Videanu, exact in ziua in care i se confirma urmarirea penala.

In plus, Videanu pare ca uita faptul ca, in mandatul sau de primar general, un cetatean japonez a fost ucis de un caine comunitar. Astazi vedem, nu-i asa, rezultatele 'masurilor ferme, fara niciun fel de compromis' de care vorbea domnul Videanu dupa moartea cetateanului japonez, ucis de un caine maidanez. Rezultate care au ramas doar la stadiul de ganduri. Din cauza inconstientei lui Videanu, acum a avut loc o noua regretabila tragedie", subliniaza Nicolae Banicioiu, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Reprezentantii PDL isi dau demisia din Consiliul Capitalei

Consilierii PDL din CGMB au demisionat in bloc, in semn de protest fata de deciziile "incompetenta administrativa de la nivelul Bucurestiului", a anuntat duminica presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu.

"Sorin Oprescu a incununat cu succes sase ani de incompetenta administrativa si a incheiat cu un act de lasitate politica dezgustatoare incercand se se ascunda in spatele unui referendum inutil", a afirmat Adriean Videanu, intr-o conferinta de presa.

Consilier PDL: Oprescu a fost incoltit de opinia publica. Referendumul e inutil - Interviu

Fostul primar general al Capitalei si-a exprimat nemultumirea pentru ''justificarea penibila'' a lui Sorin Oprescu in cazul copilului ucis de caini in Bucuresti si a sustinut ca singura utilitate a referendumului din 6 octombrie ar fi fost daca acesta includea intrebarea PDL daca bucurestenii il mai doresc sau nu pe actualul primar.

"Dupa sase ani, in loc ca bucurestenii sa se simta mai in siguranta, nu avem decat ratuste, ceasuri aurii, cel mai mare carnat din Europa si foarte multe titluri de Guiness Book. Sorin Oprescu a catadicsit sa gaseasca si vinovatul. Am vazut si modalitatea cum argumenta, nici el nu credea, dar sfatuitorii de imagine i-au spus: 'Domnule Oprescu, da vina pe ceilalti primari', uitand ca primarul dinaintea lui Sorin Oprescu se numeste Sorin Oprescu. (...) Este inadmisibil ca dupa sase ani sa nu vii sa propui un proiect CGMB, macar autostrada aia suspendata", a mai acuzat Adriean Videanu.

C.B.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Banicioiu Videanu maidanezi, #Banicioiu Videanu japonez maidanezi , #PSD