Neymar acuză "cârtițele" din vestiar după ce presa a redat conflictul de la PSG

Marti, 14 Februarie 2023, ora 08:19
2323 citiri
Neymar acuză "cârtițele" din vestiar după ce presa a redat conflictul de la PSG
Neymar jr

Neymar jr a vorbit înaintea partidei din această seară dintre PSG și Bayern Munchen din optimile Ligii Campionilor.

Fotbalistul brazilian a discutat despre perioada mai proastă prin care trece echipa pariziană și tensiunile care au izbucnit după eșecul cu AS Monaco.

Neymar recunoaște că în vestiar a fost o discuție aprinsă în urma eșecului cu monegascii și acuză "cârtițele" de la echipă care au transmis totul presei.

"Am pierdut câteva meciuri și suntem frustrați de asta. Vrem să câștigăm tot timpul. Când apar înfrângerile, doare, așa că discuțiile fac parte din asta. Asta ne poate ajuta să ne îmbunătățim ca echipă. Cred că a ajutat pentru că am lămurit lucrurile. Știm la ce ne gândim cu toții.

În ceea ce privește blocarea unor astfel de lucruri în vestiar, uneori sunt lucruri care apar în presă și pot deveni virale foarte repede. Când există astfel de informații, suntem supărați.

Este al șaselea sezon al meu aici la PSG și este dificil. Uneori lucrurile au ieșit la iveală în momente importante, ca înaintea unei finale. Dar nu știu ce s-a întâmplat.

Ca jucător, nu mă afectează doar pe mine, ci afectează pe toată lumea și pe antrenor. Trebuie să aflăm ce se întâmplă. Lucrurile din vestiar nu ar trebui să iasă la iveală. Asta e trist. Sunt lucruri care trebuie rezolvate pe plan intern și nu pe stradă.Trebuie să rămânem împreună, așa că e enervant să iasă lucrurile la iveală. Sunt sigur că vor fi mai multe în viitor. Toate acestea fac parte din fotbal", a spus Neymar, citat de RMC Sport.

Cine e antrenorul uriaș care ar urma să o preia pe Bayern München
Cine e antrenorul uriaș care ar urma să o preia pe Bayern München
Zinedine Zidane este foarte aproape de a semna cu Bayern München pentru a prelua banca tehnică a echipei începând din această vară, scrie vineri DPA, care citează ziarul spaniol Mundo...
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Italia şi-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, după ce Atalanta şi Fiorentina s-au calificat în semifinalele Europa League şi respectiv...
#neymar, #psg, #Bayern Munchen, #Liga Campionilor, #optimi Liga Campionilor, #AS Monaco, #conflict psg, #messi, #mbappe , #stiri Champions League