Accidentare grava suferita de Neymar

Joi, 06 Iunie 2019, ora 13:08
4551 citiri
Accidentare grava suferita de Neymar
Foto: Instagram/Neymar

Neymar Junior, superstarul selectionatei de fotbal a Braziliei, vizat de o ancheta pentru viol, a declarat forfait pentru turneul Copa America, din cauza unei accidentari la glezna dreapta, informeaza AFP.

Jucatorul echipei Paris Saint-Germain, care a parasit terenul in prima repriza a amicalului cu nationala Qatarului (2-0), disputat miercuri seara la Brasilia, a suferit "o ruptura de ligamente la nivelul gleznei drepte", a anuntat Confederatia braziliana de fotbal (CBF).

"Din cauza gravitatii leziunii", numarul 10 al Selecao "nu se va recupera" la timp pentru a lua parte la campionatul sud-american care va avea loc in perioada 14 iunie - 7 iulie in Brazilia, la care spera sa isi salveze sezonul, marcat de accidentari si scandaluri la PSG.

Staff-ul reprezentativei Braziliei "va incepe cautarea unui inlocuitor, incepand de joi"', a conchis comunicatul.

Neymar, cel mai scump fotbalist al planetei (222 milioane euro), a ratat deja trei luni de competitie, intre care si optimile de finala ale Ligii Campionilor, extrem de importante pentru clubul sau, dupa ce s-a accidentat la piciorul drept, acelasi la care a fost supus unei interventii chirurgicale in 2017.

Atacantul traverseaza o perioada foarte dificila, dupa ce o tanara braziliana a depus o plangere pentru viol impotriva sa, la un tribunal din Sao Paulo, acuzandu-l pe Neymar ca a abuzat-o sexual intr-un hotel din Paris. Fotbalistul se declara nevinovat si sustine ca a cazut intr-o "capcana".

"Astazi am jucat unul dintre cele mai dificile meciuri din cariera mea, daca nu cel mai greu (din cauza circumstantelor) ", a scris Neymar pe contul sau de Instagram dupa amicalul cu Qatarul, in cursul caruia a iesit de pe teren in minutul 17, dupa un contact cu un adversar.

La finele lunii trecute, selectionerul Tite i-a retras lui Neymar banderola de capitan al Selecao, dupa ce acesta a lovit un spectator cu ocazia finalei Cupei Frantei, pierduta de echipa sa, incident in urma caruia brazilianul a primit o suspendare de trei meciuri, apoi doua cu suspendare.

Luna trecuta, Neymar a primit, de asemenea, o suspendare de trei meciuri in Liga Campionilor pentru ca i-a insultat, pe retelele de socializare, pe arbitrii meciului pierdut de PSG in fata formatiei Manchester United, sinonim cu eliminarea francezilor din competitie.

Presa sportiva spaniola sustine ca Neymar doreste sa o paraseasca in aceasta vara pe PSG, fiind tentat de o revenire la fostul sau club, FC Barcelona.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#accidentare Neymar , #stiri Neymar