Ontanu: multumesc oamenilor pentru incredere si ii rog sa vina la vot

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 23:59
1855 citiri
Ontanu: multumesc oamenilor pentru incredere si ii rog sa vina la vot
Foto: Primaria Sectorului 2

Primarul Neculai Ontanu a facut un apel catre cetatenii Sectorului 2 de a se prezenta in numar cat mai mare la vot la alegerile care se vor desfasura duminica.

"Este in joc viitorul comunitatii. Fiecare vot conteaza pentru ca toate programele mari derulate de Primaria Sectorului 2, fie ca vorbim de reabilitare, de asfaltare, spatii verzi, unitati de invatamant, parcari, centre sociale, actiuni culturale, sa fie continuate", a declarat primarul Ontanu.

Alegeri Locale 2012

In ceea ce priveste sondajele care il dau favorit pentru castigarea unui nou fotoliu de primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu a declarat ca nu sondajele sunt importante, ci votul: "alegatorii stiu cel mai bine cui trebuie sa ii dea votul si am deplina incredere in judecata lor dreapta.

Eu am incercat, pe parcursul acestei campanii electorale, sa am un comportament civilizat. Din respect pentru cetateni, am considerat ca este corect sa imi prezint realizarile, neimplinirile si solutiile, pentru ca omenii sa aleaga in cunostinta de cauza. Nu am raspuns deloc provocarilor, si mizeriilor adversarilor mei.

Alegeri Bucuresti 2012

Nu cred ca schimbul de vorbe urate poate face viata oamenilor mai buna. Omului trebuie sa-i prezinti proiecte convingatoare, sa vii cu fapte, cu lucruri serioase. Campania murdara deranjeaza bunul simt al comunitatii si se intoarce impotriva initiatorilor. Sunt convins ca locuitorii Sectorului 2 vor stii sa faca diferenta intre minciuni si o administratie serioasa, care si-a probat in timp competenta si devotamentul pentru acest sector."

Primarul Sectorului 2 spera ca increderea alegatorilor sa se indrepte in egala masura si spre echipa sa de consilieri: "Speranta mea este ca pe 10 iunie, oamenii care imi vor acorda votul, sa aleaga si echipa mea de consilieri, pentru ca sunt oameni seriosi pe care i-am ales dupa criterii stricte. Avem nevoie de un Consiliu Local care sa sustina proiectele primarului necesare dezvoltarii Sectorului 2. Dumneavoastra stiti cel mai bine."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Ontanu apel vot, #alegeri locale Bucuresti , #primar sector 2