Al Bano: Ma simt ca acasa in sectorul 2. Primarul Ontanu da un impuls si un aer pozitiv

Marti, 15 Mai 2012, ora 00:02
2663 citiri
Al Bano: Ma simt ca acasa in sectorul 2. Primarul Ontanu da un impuls si un aer pozitiv

Aflat in Romania pentru a sustine un concert extraordinar la inaugurarea unui nou parc in cartierul Creanga, celebrul interpret Al Bano a vizitat alaturi Neculai Ontanu sediul administrativ al Primariei Sectorului 2, precum si recent inauguratul Centru pentru Activitati Recreative si Educatie "Sfantul Pantelimon".

Vizita pe care Al Bano a facut-o la locul de munca al edilului Neculai Ontanu a fost un prilej de mare bucurie pentru fanii cantaretului, care au avut astfel posibilitatea sa obtina autografe din partea acestuia.

La sediul Primariei, Al Bano a discutat cu gazda sa despre programele culturale pe care le are in derulare administratia publica a sectorului 2, remarcand cu aceasta ocazie numeroasele eforturi pe care primaria condusa de Neculai Ontanu le face pentru a promova cultura si arta.

Ontanu il aduce pe Al Bano sa cante la inaugurarea unui parc din sectorul 2

Cu ocazia vizitei in sectorul 2, primarul Ontanu l-a premiat pe Al Bano cu distinctia "Om intre oameni". Celebrul cantaret italian a tinut sa puncteze momentul. "Ma simt ca acasa in Sectorul 2. (..) Domnul primar da un impuls si un aer pozitiv", a declarat Al Bano.

Cei doi au plecat apoi spre Centrul pentru Activitati Recreative si Educatie "Sfantul Pantelimon". Centrul, cel mai mare si modern complex multifunctional de educatie si activitati recreative din tara, sta la dispozitia locuitorilor de toate varstele ai sectorului 2, cu dotarile sale deosebite, printre care se numara laboratoare de informatica, laborator de fonetica si laborator de limbi straine, sala de relaxare si jocuri de societate.

Pentru cei care vor sa se faca miscare, Complexul pune la dispozite o sala de fizioterapie, o sala kinetoterapie, o sala de dans, una de aerobic si una dotata cu aparatura speciala de fitness. De asemenea, complexul gazduieste Centrul de zi de tip after-school, care functioneaza in trei sali dedicate, Centrul Administratorilor asociatiilor de locatari, Clubul Profesorilor, Clubul Scolarului si Centrul de Voluntariat al Sectorului 2.

La Centru, Neculai Ontanu si Al Bano au gasit in plina desfasurare prima editie a Targului liceelor din sectorul 2. Targul, intitulat "Drumul meu, incotro ?", isi propune sa faca cunoscute elevilor de gimnaziu informatii complexe si detalitate despre locul unde spera sa se pregateasca in urmatorii patru ani.

Cu aceasta ocazie edilul sectorului 2 si invitatul sau au putut asista la scurtele momente artistice prin care elevii au incercat sa isi prezinte liceele si sa ii convinga pe viitorii candidati la examenul de admitere.

Vizita lui Al Bano in sectorul 2 s-a incheiat pe ritmurile celebrelor sale cantece, la concertul pe care acesta l-a sustinut in noul parc inaugurat in cartierul Creanga de catre administratia sectorului 2.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ontanu Albano sector 2, #concert Albano Romania , #primar sector 2