Noul selecționer al naționalei României va fi anunțat sâmbătă. Cine e marele favorit

Joi, 20 Ianuarie 2022, ora 15:03 3823 citiri
Ianis Hagi

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că federaţia va decide vineri cine va fi noul selecţioner şi va face anunţul oficial sâmbătă.

„Mâine (n.r. – vineri) se va hotărî şi urmează ca sâmbătă să fie comunicat. Atunci vom ieşi din această situaţie care a stârnit multe controverse în ultima vreme! Noi am încercat să o rezolvăm mai mult pe logica lucrurilor şi mai puţin pe ilogica lucrurilor. Logica lucrurilor este că atunci când alegem, să alegem cât mai bine pentru echipa naţională şi pentru cei care o iubesc. Este o responsabilitate mare. Nu putem să facem aventuri. Trebuie să luăm un selecţioner care să ştie să câştige pentru că de antrenat nu este timp. Trebuie să ştii să câştigi şi într-un timp foarte scurt. Cinci zile, maximum, sunt până la primul meci”, a spus Mihai Stoichiţă pentru Antena Sport, potrivit as.ro.

Presa sportivă scrie că favorit pentru postul de selecţţioner este Edward Iordănescu.

Oficialii federaţiei au discutat în ultima perioadă cu Ladislau Boloni, Adrian Mutu şi Edward Iordănescu, potrivit unei declaraţii de luni a lui Stoichiţă. Anterior, FRF a discutat şi cu Dan Petrescu, Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
petrunica
rank 1
Piti si Nasul Daca vin ei din nou, pun pariez ca o sa ne calificam s