Furată ca-n codru la Europeanul de handbal, România n-a vrut să dea 5.000 de euro pentru memoriu: ”Apărăm onoarea sau luăm șaorma la copii?”

Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 17:35 6459 citiri
Naționala feminină de handbal a României

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă de echipa Muntenegrului cu scorul de 35-34 (18-18), marţi seara, la Skopje, într-un meci din a doua grupă principală a Campionatului European - EHF EURO 2022, din Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru.

Tricolorele, care aveau nevoie de o victorie ca să rămână în cursa pentru semifinale, au făcut un meci foarte bun, dar au pierdut la limită, după un joc presărat cu multe decizii controversate de arbitraj în favoarea gazdelor.

Conform Eurosport.ro, delegația României n-a încercat să depună un memoriu împotriva arbitrelor austriece, principalul impediment fiind suma de 5000 de euro cerută în asemenea cazuri.

Radu Chirvase, specialistul pe marketing al FR Handbal, este cel care a oferit informația. ”Un memoriu costă 5.000 de Euro. Avem 5.000 de euro, ce facem cu ei? Apărăm onoarea sau luăm șaorma la copii? Așa pun unii problema…”, a declarat acesta, fără să iasă în evidență exact despre cine este exact vorba.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5
Noi suntem romani, noi suntem romani, pe veci stapini. Numai ca d