Piturca se umple de bani. Iata cat va incasa daca va fi demis de la nationala

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 15:26
7594 citiri
Piturca se umple de bani. Iata cat va incasa daca va fi demis de la nationala

Demiterea lui Victor Piturca de pe banca echipei nationale a fost adusa in discutie de diversi oameni din lumea fotbalului dupa infrangerea suferita in Olanda, scor 0-4.

O eventuala plecare de la nationala va reprezenta un adevarat "boom" financiar pentru selectioner. In momentul in care si-a negociat contractul, Piturca a reusit sa-l convinga pe Mircea Sandu sa introduca o clauza conform careia nu poate fi demis pana in 2016 decat doar daca i se vor plati despagubiri.

Astfel, Piturca va incasa 500 de mii de euro in cazul in care va fi demis mai devreme de finalul campaniei pentru EURO 2016.

Pana in momentul in care se va ajunge in aceasta situatie, Piturca va fi platit cu un salariu lunar de 35 de mii de euro.

Totodata, el va primi un bonus in valoare de 350 de mii de euro daca va duce nationala la EURO 2016. De mentionat ca, din 2016, la turneul continental vor participa 24 de echipe, astfel ca si locul trei in grupa ne va califica la EURO.

Victor Piturca a primit deja despagubiri in valoare de 300 de mii de euro din partea FRF pentru ca a fost demis in 2009 de pe banca nationalei.

Romania, invinsa clar de Olanda

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa de Olanda, scor 0-4, intr-un meci din grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2014. Golurile olandezilor au fost marcate de Van der Vaart si Van Persie (2) si Lens.

Dupa acest rezultat, nationala Romaniei ocupa locul 3 in grupa D, cu 10 puncte, opt mai putin decat Olanda si unul mai putin decat Ungaria.

Echipa nationala va disputa urmatorul meci oficial pe 6 septembrie, pe teren propriu impotriva Ungariei. Patru zile mai tarziu, tricolorii vor primi vizita Turciei.

Meciul cu Olanda reprezinta o dubla infrangere pentru nationala noastra. Pe langa pierderea punctelor, tricolorii si-au subrezit si golaverajul, care este principalul criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte.

Romania are un golaveraj nul (0) in acest moment, spre deosebire de Ungaria, principala contracandidata, care are +5.

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Victor Piturca echipa nationala, #clauza contract Piturca, #despagubiri piturca, #contract Piturca, #Salariu Piturca , #Victor Piturca