Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Nationala Romaniei > stiri Nationala Romaniei
A   A   A

Nationala Romaniei va intra in istoria fotbalului: Record fantastic la meciul cu Norvegia

Nationala Romaniei va intra in istoria fotbalului: Record fantastic la meciul cu Norvegia
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei
Nationala Romaniei va intra in istoria fotbalului ca fiind echipa ce a beneficiat de cea mai numeroasa asistenta la un meci cu terenul suspendat.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, miercuri seara, ca peste 26 de mii de copii si insotitori vor fi in tribunele National Arena la meciul cu Norvegia, din preliminariile Euro 2020.

Micii fani ai "tricolorilor" vor stabili astfel un nou record mondial!

"Cu 4 ore inaintea termenului de inscriere pentru bilete gratuite la Romania-Norvegia, avem 26.414 copii sub 14 ani si insotitori inscrisi pentru a sustine tricolorii pe stadion! Echipa Nationala si Federatia Romana de Fotbal multumesc tuturor copiilor, profesorilor si antrenorilor care au impresionat Europa cu pasiunea lor!
Recordul all-time de spectatori legat de o partida UEFA la care este permis exclusiv accesul copiilor este de 22.000 de fani. Recordul dateaza de luna trecuta, la partida Partizan Belgrad - AZ Alkmaar din Europa League au fost 22.000 de copii sub 14 ani si insotitorii lor", se arata in comunicatul FRF.

Conform unei noi reglementari a UEFA, la meciurile in care echipa gazda are terenul suspendat si trebuie sa joace fara spectatori este permis accesul copiilor sub 14 ani.

Aceasta regula se aplica din acest sezon si sarbii de la Partizan au reusit sa stabileasca un prim record, cu 22 de mii de copii in tribune la o partida de Europa League.

Partida dintre Romania si Norvegia va avea loc pe 15 octombrie, de la ora 21:45.
M.D.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 09 Octombrie 2019, ora 21:45

 Articol citit de 13663 ori

Citeste si: