"Generalul" Iordanescu desfiinteaza nationala Romaniei: Nu am jucat nimic!

Marti, 16 Octombrie 2018, ora 07:59
5978 citiri
"Generalul" Iordanescu desfiinteaza nationala Romaniei: Nu am jucat nimic!
Foto: FRF

Anghel Iordanescu, fostul selectioner al Romaniei, a criticat in termeni foarte duri jocul primei reprezentative dupa duelul cu Serbia, din Nations League.

"Generalul" sustine ca jucatorii pregatiti de Cosmin Contra nu au aratat nimic si insinueaza ca principalul vinovat este chiar antrenorul, care a ales o strategie gresita.

"Cert este ca, daca ne luam dupa ultimul meci, suntem cu totii dezamagiti! Suntem dezamagiti de prestatia jucatorilor, de rezultate si de posibilitatea ratata de a castiga aceasta grupa din care facem parte.

Consider ca nu am jucat nimic sau am jucat prea putin si cred ca am pierdut la meciul cu Serbia sansa de a trece pe primul loc! Si totul din cauza mentalului. Hai sa fim sinceri! Sarbii au fost mai buni ca noi si in primele 45 de minute, cand s-a jucat 11 contra 11, dar si in repriza a doua, cand au avut un om in plus. Si fizic, si tactic au fost peste noi!

Pe noi ne-a doborat strategia pe care am adoptat-o! Nu inteleg de ce a trebuit sa avem in teren patru jucatori foarte tineri, eligibili pentru nationala sub 21 de ani, nu inteleg de ce la acest meci cu sarbii, extrem de important, nu am avut in teren jucatorii cei mai experimentati", a spus Iordanescu la DigiSport.

Acesta a continuat si i-a oferit lui Contra o lectie de tactica:

"Nu inteleg de ce la un meci pe care doream sa-l castigam si sa trecem pe primul loc, deci la care trebuia sa jucam ofensiv, n-am avut joc dublu pe banda si ma refer la dublarea benzilor pe faza de atac.

Adica joci acasa, trebuia sa ai in stanga pe Bancu, mult mai ofensiv ca Tosca, plus ca banda Bancu-Mitrita ar fi fost mult mai productiva. Trebuia sa-l ai pe dreapta pe Benzar, care este ofensiv, care urca si dubleaza bine cu mijlocasul de banda dreapta. Dar, noi am avut o cu totul si cu totul alta filosofie. Am dublat benzile doar pe faza defensiva.

Nicusor Stanciu l-a ajutat pe Manea, iar dincolo Dragus l-a sprijinit pe Tosca. Pana la urma, raspunderea este a selectionerului, el vede jucatorii, el alege lotul si face primul 11!", a mai declarat Iordanescu.

Romania a remizat cu Serbia, scor 0-0, in Liga Natiunilor dupa un meci in care "tricolorii" nu au facut decat sa se apere pe doua linii in fata propriului careu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Iordanescu nationala Romania, #Romania Serbia Nations League, #Contra rezultate nationala Romania , #Liga Natiunilor
Comentarii
Poza viorel54
viorel54
rank 5