EXCLUSIV Un fotbalist de la nationala de fotbal a Romaniei, batut in plina strada. "L-au atacat 10-12 persoane. A fost grup organizat"

Marti, 23 Februarie 2021, ora 14:59
19436 citiri
EXCLUSIV Un fotbalist de la nationala de fotbal a Romaniei, batut in plina strada. "L-au atacat 10-12 persoane. A fost grup organizat"
Alex Constantinescu. FOTO: Facebook / Alex Constantinescu

Scene socante s-au intamplat la Ploiesti, unde un fotbalist a fost agresat in mijlocul strazii.

Convocat in premiera la echipa nationala de juniori si titular in Liga 2, la Petrolul Ploiesti, Mihai Constantinescu a fost atacat in cartierul 9 mai din orasul prahovean, sambata, 20 februarie.

Fotbalistul se plimba in jurul orei 19.00 impreuna cu alti doi colegi de echipa, Mario Bratu si Cristian Lixandru, pe strazile cartierului ploiestean, cand s-a trezit lovit in zona fetei.

Conform unor surse Ziare.com, plin de sange, Contantinescu a fost cel care a anuntat incidentul la numarul de urgenta 112.

Transportat la spital, fotbalistul a fost dus in sectia de ATI, unde i s-au aplicat patru copci si a fost spitalizat. Politia a intrat pe fir si a luat legatura cu Mihai Constantinescu, care a depus plangere.

Ziare.com a luat legatura cu tatal fotbalistului, care a povestit cu lux de amanunte despre incidentul grav petrecut in Ploiesti.

"L-au atacat in spate la Profi, acolo in cartier, 10-12 insi. L-au luat pe nepregatite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel putin asa zice copilul.

Am inteles ca Politia a retinut doi insi. Erau camere de luat vederi pe acolo. Bine ca nu a fost mai grav, eu m-am gandit la ce e mai rau.

I-au dat niste palme, dupa care a venit unul din spate si i-a dat un pumn si i-a spart arcada. Am toate documentele.

Copilul nu-i cunoaste, nu i-a mai vazut niciodata.

Am inteles ca erau tineri, dar erau 10-12, era grup organizat. Sa nu fie pusi de cineva. Ceilalti colegi care erau cu el nu au luat bataie deloc, numai el a luat. Ei au fugit.

Acum se fac cercetari. Ori au fost trimisi de cineva, nu stiu ce sa zic. Bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav. A fost un grup organizat.

A fost treaba de jumatate de ora. S-a intamplat rapid.

A iesit din curte de aici si s-a intamplat intr-o jumatate de ora. Era un grup organizat", a spus Gabi Constantinescu, pentru Ziare.com.

Mihai Constantinescu are 18 ani si este unul dintre cei mai talentati fotbalisti din lotul echipei Petrolul Ploiesti.

El a fost convocat si la echipa nationala de juniori a Romaniei pentru meciul amical cu Serbia, din luna martie.

Florinel Coman a circulat cu un permis auto suspect de Ucraina. Cat platesc romanii pentru documente auto false

Atletico - Chelsea, meci de Champions League la Bucuresti. Ce spune Luis Suarez, fosta mare vedeta a Barcelonei

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#fotbalist de la nationala romaniei batut , #stiri Nationala Romaniei