Un senator face afirmatii extrem de grave in cazul gazonului de la National Arena

Joi, 21 Februarie 2013, ora 07:16
5349 citiri
Un senator face afirmatii extrem de grave in cazul gazonului de la National Arena

Senatorul USL Dumitru Pelican a lansat o serie de acuzatii fara precedent la adresa Primariei Capitalei, dupa ce inaintea meciului cu Ajax Amsterdam stadionul National intampina noi probleme cu gazonul.

Dumitru Pelican a cerut declansarea unei anchete pentru a afla motivul pentru care National Arena nu reuseste sa aiba un gazon decent la un an si jumatate de la inaugurare.

Fostul comentator sportiv banuieste ca oamenii din administratia publica sunt multumiti cu aceasta situatie si neglijeaza in mod intentionat starea gazonului.

"Problema mea e ca schimbi de trei ori gazonul si nu faci unul sa o duci doi-trei ani cu el. Poate ca se vrea sa il schimbe mereu ca mai sunt dracului comisioane de luat. Hai sa nu ne ascundem dupa cires! Ori e rea intentie, ori prostie, ori cate putin din fiecare! Trag o singura concluzie. Poate ca oamenii din administratia publica sunt cei care se bucura. Trebuie facuta o ancheta! E rusinos, ne-am facut de tot rahatul in acel meci cu Franta, parca jucam pe o cultura de cartofi", a spus Dumitru Pelican la GspTV.

Apoi, Pelican s-a dezlantuit la adresa oamenilor din Primaria Capitalei, pe care i-a descris in termeni foarte gravi.

"Primaria Capitalei nu e stat in stat, cu tot respectul pe care il am pentru oamenii de acolo. Trebuie sa raspunda! Ce, sunt smecheri? Suntem chiar veniti cu pluta pe conducta? Nicaieri in lume nu se intampla asa! Banul public este sfant! Este incredibil in ce stadiu de nebunie am ajuns. Am impresia ca suntem un ospiciu, nu o tara! Alo, domnilor de la Primaria Capitalei, desteptilor, spuneti-ne ce se intampla! Sunt niste lasi care tac! Acesti golani au impresia ca sunt niste politicieni, dar obiectul lor de baza este furaciunea!", a tunat Pelican.

Pe langa problema gazonului, Pelican a mai depistat alte doua hibe la National Arena.

"Cu acoperisul e ca in filmele cu Stan si Bran. Daca nu-l inchizi cand sunt temperaturi scazute, il tragi vara cand nu ai nevoie? Culmea, nu raspunde nimeni! Sunt zone pe National Arena in care se vede o infiltrare de apa. Demonstram ca ne impotmolim la mal", a precizat el.

Incercand sa explice de ce au aparut toate aceste probleme, Pelican a pus totul pe seama faptului ca in Romania se fura de mai bine de doua decenii.

"Din 1990 a raspuns cineva pentru hotie, pentru mafie? Cei care au guvernat au furat de au rupt si nu s-a intamplat nimic. Asa se intampla si cu cei care vor veni, trag concluzia ca trebuie sa fure cu toti ca sa fie oameni", a sustinut Pelican.

Partida dintre Steaua si Ajax Amsterdam se va disputa de la ora 22:05, pe National Arena. Meciul va fi televizat de Digi Sport 1 si Dolce Sport 1 si va putea fi urmarit in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

In prima mansa, disputata la Amsterdam, olandezii s-au impus cu 2-0.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#gazon National Arena, #Dumitru Pelican gazon National Arena, #gazon schimbat National Arena, #Steaua Ajax , #gazon