Steaua joaca in Giulesti playoff-ul Ligii 4. Derbiurile cu Academia Rapid, pe National Arena

Joi, 17 Mai 2018, ora 17:01 2980 citiri
Foto: Facebook/ Asociatia Stelistilor 1947

Steaua va juca pe terenul rivalilor de la Academia Rapid, stadionul Giulesti, doua dintre cele trei meciuri din playoff-ul Ligii 4. Derbiul cu "visiniii" se va disputa insa pe Arena Nationala, la fel ca si finala Cupei.

Presedintele Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti (AMFB), Marian Luminare, sustine ca Giulestiul este singura optiune de stadion pentru meciurile din playoff.

"Mergem in Giulesti pentru ca n-au fost alte variante. Cautam stadion din data de 4 aprilie cand am trimis adresa catre stadionul Dinamo, iar ei ne-au raspuns dupa o luna ca nu se poate acolo. L-am sunat pe domnul Petrea sa cerem acceptul de a juca pe stadionul Steaua, insa mi-a spus ca e imposibil.

Domnul Petrea ne-a sugerat stadionul Arcul de Triumf, dar i-am contactat si ne-au spus ca au nu stiu ce finala la rugby, apoi predau stadionul catre Compania Nationala pentru Investitii. Am incercat si in Regie si in Cotroceni, dar nu se poate, n-au avizele ISU. Pe stadionul lui Juventus Colentina nu e de acord Jandarmeria, e o singura intrare, la fel pe Romprim si pe Rocar. Iar la Chiajna si Voluntari nu am vrut, tine si de prestigiu, trebuie sa jucam in Bucuresti

Finala si meciul trei vor avea loc pe National Arena. Si pentru ca vrem sa sporim interesul pentru finala Cupei, inainte de meci vom organiza si un meci de old-boys", a declarat Luminare in ProSport.

Primele patru clasate din sezonul regulat al Ligii 4 se califica in playoff, acolo unde vor intra cu diferente minime de puncte, de la trei la zero.

Campioana playoff-ului va merge la barajul pentru promovarea in Liga 3 impotriva campioanei judetului Giurgiu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News