Se schimba scaunele pe Arena Nationala pentru Campionatul European de Fotbal

Luni, 12 Aprilie 2021, ora 19:49 2028 citiri
Arena Nationala. FOTO: Facebook /Compania Municipala Energetica Servicii Bucuresti

Compania Municipala Energetica Servicii transmite ca peste 10.000 de scaune din tribunele Arenei Nationale au fost schimbate si au fost instalate zeci de aparate de aer conditionat in perspectiva desfasurarii meciurilor de fotbal din cadrul EURO 2020.

"Lucram in ritm alert pentru pregatirea Arenei Nationale in vederea desfasurarii meciurilor de fotbal din cadrul EURO 2020. Sunt pregatite toate spatiile in care vor avea acces delegatiile straine, dar si zonele care vor gazdui echipele de jurnalisti, care vor acoperi evenimentele de la Bucuresti. Au fost instalate zeci de aparate de aer conditionat si a fost asigurata corespunzator ventilatia tuturor spatiilor.

Femeia parasita de Ionut Negoita a inflorit dupa divortul de fostul patron al lui Dinamo. Cu ce se ocupa acum

Peste 10.000 de scaune din tribunele stadionului au fost schimbate, iar lucratorii nostri inlocuiesc acum si peste 35.000 de placute de numerotare a locurilor. S-au evacuat scaunele dintr-o sectiune a unei tribune pentru a face loc sectorului rezervat operatorilor care vor asigura transmisiunile tv.

Zilnic sunt verificate toate instalatiile celui mai mare stadion din tara si se fac pregatiri pentru acoperirea din punct de vedere tehnic a tuturor solicitarilor ce vin din partea reprezentantilor UEFA", informeaza compania, pe pagina sa de Facebook.

Ministerul Tineretului si Sportului anunta pe 6 aprilie, intr-un comunicat de presa, ca meciurile organizate pe teritoriul Romaniei in cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal - EURO 2020 se vor defasura cu 13.000 de spectatori in tribune, reprezentand 25% din capacitatea Arenei Nationale.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News