Gazonul de pe National Arena este distrus. UEFA reactioneaza!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 21 August 2013, ora 12:15
4749 citiri
Gazonul de pe National Arena este distrus. UEFA reactioneaza!

Gazonul de pe National Arena este distrus din nou iar UEFA a reactionat, deocamdata neoficial.

Reprezentantii forului continental i-au avertizat pe cei care se ingrijesc de suprafata de joc a stadionului ca trebuie sa ia masuri urgent, pana la startul partidei dintre Steaua si Legia Varsovia.

Meciurile destul de multe organizate pe cel mai mare stadion din tara in ultimele saptamani, vremea caniculara, intretinerea aproximativa sau ultima operatiune de "peticire" sunt elementele care au condus la degradarea covorului de iarba.

In momentul de fata, acesta se prezinta intr-o stare deplorabila, cu multe denivelari si cu portiuni mici si dese de pe care iarba lipseste cu desavarsire.

Delegatii trimisi de UEFA la meciul dintre Steaua si Legia au fost ingroziti de gazon si au luat imediat legatura cu reprezentantii Primariei Capitalei, transmitandu-le ca este nevoie ca anumite portiuni sa fie peticite in regim de urgenta.

"E un gazon foarte prost. am mers pe el, l-am inspectat si, nu stiu cum se vede la televizor, dar e foarte prost. Nu se poate pasa, cred ca balonul sigur o sa sara. Cei de la UEFA au transmis ca trebuie facut ceva cu acest gazon. Am vorbit cu baietii care au grija de gazon si ei mi-au spus ca reprezentantii UEFA le-au transmis ca trebuie sa faca mai mult, sa carpeasca portiunile unde iarba e distrusa. Sunt bucati destul de proaste si cred ca jocul Stelei va avea de suferit", a explicat fostul jucator al campioanei, Iulian Miu, la DolceSport.

Covorul de iarba de pe National Arena ar trebui schimbat imediat dupa meciul Stelei de miercuri seara, pentru ca suprafata de joc sa fie in conditii optime la meciurile nationalei cu Ungaria si Turcia.

Va fi o operatiune costisitoare, cateva sute de mii de euro urmand a fi investite intr-un nou gazon, care oricum nu va rezista decat cateva luni.

Intalnirea dintre Steaua si Legia Varsovia, contand pentru mansa tur a playoff-ului Champions League, se va disputa miercuri seara pe National Arena.

Partida incepe la ora 21.45 si este transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#gazon National Arena, #gazon schimbat National Arena, #UEFA gazon National Arena, #Steaua Legia National Arena , #gazon