Firea redeschide National Arena: Iata cand se va juca primul meci

Joi, 13 Decembrie 2018, ora 11:33 5458 citiri
Foto: Facebook/ FCSB

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anuntat joi ca cel mai mare si mai scump stadion al tarii, National Arena, va fi redeschis.

Joi dimineata a avut loc o inspectie pe stadion, iar reprezentantii companiei care se ocupa de intretinerea gazonului au explicat ca suprafata de joc a fost refacuta.

"Toate aceste lucrari care s-au realizat erau absolut necesare si nu se puteau face decat inchizand stadionul pentru toate evenimentele. Trebuie sa ne gandim la sportivi, la fotbalisti in primul rand, ca ei folosesc arena mai des, care trebuie sa aiba conditii bune. Ne dorim sa nu se mai intample astfel de incidente. Noi am spus ca il inchidem pentru doua luni ca sa ne luam masuri de sigurata, dar ne bucuram ca cei care au muncit au reusit sa incheie lucrarile atat de repede", a declarat Firea la postul Antena3.

Stadionul va fi redeschis oficial in data de 22 decembrie, atunci cand FCSB si CFR Cluj se vor infrunta in derbiul finalului de an.

"Am inteles ca exista deja o solicitare, pentru meciul dintre FCSB si CFR Cluj, si cred ca se poate juca", a mai spus Firea.

O luna a fost inchis National Arena, decizia de a suspenda toate evenimentele fiind luata pe 12 noiembrie, dupa un meci dintre FCSB si Dinamo.

Gazonul de pe stadionul de un sfert de miliard de euro a fost refacut in ultima luna, cand s-au efectuat lucrari de suprainsamantare si nivelare.

M.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii