Răspunsurile primite de o româncă interesată să meargă pe cea mai scumpă insulă din Grecia „cu un bebe de trei ani”. Ce a făcut-o să renunțe la idee

Sambata, 10 Septembrie 2022, ora 10:10
8245 citiri
Răspunsurile primite de o româncă interesată să meargă pe cea mai scumpă insulă din Grecia „cu un bebe de trei ani”. Ce a făcut-o să renunțe la idee
Insula Mykonos este considerată cea mai scumpă insulă din Grecia FOTO Facebook

O româncă interesată să își petreacă vacanța de anul viitor pe insula grecească Mykonos, împreună cu încă un adult și „un bebe de trei ani”, a renunțat la idee după ce i s-a spus că Mykonos „este o insulă pentru adulți”.

„Anul viitor îmi doresc să merg în Mykonos. Dacă a fost cineva și îmi poate spune aproximativ cam ce cheltuieli sunt petru doi adulți plus bebe 3 ani aș fi recunoscătoare. Cred că din ianuarie vor băga ofertele la agenție”, a scris românca pe grupul de Facebook Forum Grecia.

Prima care i-a răspuns turistei a fost o femeie. „Mykonos nu e o insulă pentru concediu de familie cu copil așa mic. Este o insulă pentru adulți, nu este nevoie să îți dau mai multe detalii, sper să înțelegi”, a scris una dintre membrele grupului.

„Mikonos este un fel de Ibiza a Greciei. Nu ai ce să cauți cu bebe acolo. O zi la o „plajă" poate să te coste 500 euro (pe modulul economic care include șezlong și 2-3 drink-uri)”, a scris o altă femeie, în secțiunea de comentarii.

„Am înțeles. Am scos-o din plan. O sa ne gândim la altceva”, a fost răspunsul autoarei postării.

„Mykonos este o destinație mai puțin potrivită pentru o familie cu copii mici. Este recunoscută pentru viața de noapte, în special. Acolo se duc să se distreze vedete, milionari și cei mai low profile, dar care nu au strângere de mână și inima la buget, fiind o insulă foarte scumpă. Și când zic scumpă, înseamnă de la minim 3-4 ori mai scumpă decât, să zicem, Creta, Chania la sky is the limit. În general cei care merg acolo nu își pun problema unui buget”, a fost un alt comentariu.

Stațiunea grecească Mykonos, aflată în arhipelagul insulelor Ciclade, la Marea Egee, este recunoscută la nivel internațional drept destinația de vacanță a miliardarilor lumii, prețurile pentru o noapte de cazare fiind pe măsura renumelui.

Dacă vrei să-ți faci vacanța în același loc cu Leo DiCaprio, Ariana Grande, Usain Bolt sau cu CEO-ului Tesla și SpaceX, Elon Musk sau de vedetele autohtone este cazul să te aștepți la prețuri care pornesc de la 1500 de lei pe noapte doar cazarea, pentru o cameră, în plin sezon estival. Pentru pretențioșii care își permit extravaganțe, există varianta iahturilor care se pot închiria cu 20.000 de lei pe noapte.

Într-o simulare făcută pe booking de reporterii ziare.com, pentru o vacanță de o săptămână în Mykonos, pentru două persoane, într-o vilă de patru stele, doar cu mic dejun inclus, prețul depășește lejer 5.000 de euro.

Greșelile pe care le fac turiștii când merg în vacanțe all-inclusive. Bacșișurile pot face diferența
Greșelile pe care le fac turiștii când merg în vacanțe all-inclusive. Bacșișurile pot face diferența
O jurnalistă de călătorii care a fost în zeci de stațiuni all-inclusive în Caraibe, Mexic, Maldive și multe altele, a văzut turiștii trecând cu vederea multe detalii care ar fi putut face...
Delir în Georgia după prima calificare din istorie, la Euro 2024. O fostă campioană europeană a rămas acasă VIDEO
Delir în Georgia după prima calificare din istorie, la Euro 2024. O fostă campioană europeană a rămas acasă VIDEO
Echipa naţională a Georgiei s-a calificat marţi seara în premieră la un turneu final al Euro, după ce a învins Grecia, pe teren propriu, după lovituri de departajare, scor 4-2, în prima...
#mykonos, #Grecia, #preturi, #vacanta, #vedete , #stiri vacanta