VIDEO Alexandra Stan, declaratie emotionanta: Imi este atat de dor de scena, sper ca totul sa revina la normal

Duminica, 30 August 2020, ora 10:52
8418 citiri
VIDEO Alexandra Stan, declaratie emotionanta: Imi este atat de dor de scena, sper ca totul sa revina la normal
FOTO: Facebook/Alexandra Stan

Ii este dor de scena si spune ca nimic nu se compara cu energia catorva mii de oameni care ii canta piesele.

Alexandra Stan si-a lansat recent un nou single - "Tikari" - pentru al carui videoclip a filmat chiar in orasul sau natal, Constanta.

"'Tikari' este un joc de cuvinte, care vine de la Chica Rica si se refera la o fata cu personalitate, cool, cu atitudine de diva si care are toti barbatii la picioare. Ne-am jucat in studio cu versurile piesei si asa am ajuns la 'Tikari'", a povestit ea, intr-un mini interviu acordat Agerpres.

Pentru aceasta piesa a ales sa filmeze un videoclip la Constanta, pentru ca melodia "are un vibe de vara" si a vrut sa exprime "hotness-ul si caldura torida prin locatiile "exotice" din Constanta", afirma cantareata. Ea spune ca a filmat aproximativ 20 de ore in Portul Tomis, la farul din Constanta si pe plaja de la intrarea in statiunea Mamaia.

"Constanta este orasul meu de suflet si pentru o astfel de piesa nu aveam cum sa aleg alte locatii de filmare", precizeaza artista.

Acum, dupa lansarea piesei, publicul are posibilitatea sa o urmareasca si pe o platforma de streaming.

"Am lansat o campanie alaturi de Apple Music, prin care publicul poate urmari continut exclusiv daca isi activeaza contul prin cele patru luni gratuite. Cei care aleg sa se aboneze primesc, pe langa videoclipul piesei "Tikari", si un making-of, un interviu si un dance video, toate in exclusivitate pe aceasta platforma. Am ales sa comunic printr-o platforma de streaming si pentru ca streaming-ul reprezinta viitorul industriei muzicale si mereu mi-a placut sa fiu cu un pas inainte", declara Alexandra Stan.

Ea povesteste ca a fost destul de stresant sa filmeze un videoclip mai ales in aceasta perioada, cu restrictiile impuse de pandemia de coronavirus.

"Dar am respectat toate masurile in vigoare - s-au purtat masti, am pastrat cat am putut de mult distanta, iar eu mi-am facut un test PCR dupa filmari. Din fericire, rezultatul este negativ si toata lumea este safe si se simte bine in continuare. Invatam sa ne adaptam si sa mergem mai departe", precizeaza ea.

Cantareata spera ca in primavara anului viitor sa fie gata si noul album. "Strangem piese, selectam cele mai bune cantece, fac sesiuni de inregistrari si abia astept sa le arat fanilor mei ce le-am pregatit", spune ea, mentionand ca, dintre toate melodiile lansate, fredoneaza cel mai des "Delfinii" si "Tikari", "poate si pentru ca sunt cele mai recente".

Desi, in acest an, primavara si vara au fost total atipice pentru artisti, Alexandra Stan spune ca au fost si foarte frumoase.

"Am petrecut primavara alaturi de familie si vara pe o plaja virgina de la Tuzla. Am si dormit acolo in bungalouri. M-am conectat mai mult cu familia, cu fanii si cu natura. Am stat izolata de aglomeratia urbana si mi-am dat seama ca astfel de momente de izolare cateodata ne sunt chiar benefice", povesteste artista.

Ea spera ca totul sa revina la normal cat mai curand, fiind recunoscatoare totusi ca are "fani in toata lumea si ca exista platforme de streaming si social media" prin care poate tine legatura cu toti.

"Dar imi este atat de dor de scena... Sper ca anul viitor sa fiu plecata toata vara in turnee si sa imi promovez albumul ca la carte. Nimic nu se compara cu energia catorva mii de oameni care iti canta piesele, dar uneori si doi - trei oameni conteaza. Pana la urma, pentru ei cantam", subliniaza cantareata.

In perioada de pandemie a compus mai mult acasa si a mers la studio doar pentru voci finale sau daca a fost necesar.

"Sper ca anul viitor, in 15 iunie, sa primim o veste buna. Pana atunci, raman realista si rezervata in ceea ce priveste adunarile mari si prefer sa nu imi fac asteptari prea mari. Let's hope for the best!", afirma ea.

S-ar intoarce oricand in Italia, in Spania sau in Grecia, dar cel mai mult ii este dor de Japonia.

"Energia fanilor mei de acolo este fantastica. Momentan ma bucur de ultimele raze de soare, aici, in paradisul salbatic de la Tuzla, urmand sa merg la munte cu prietenii si sa explorez cat mai mult Romania. Avem o tara superba care merita vizitata, iar daca nu am facut-o pana acum, acesta este momentul perfect sa ne bucuram de ea si sa sustinem cat putem economia locala", afirma Alexandra Stan.

20 de femei, operate de un fals medic estetician. A încasat mii de euro pentru intervenții
20 de femei, operate de un fals medic estetician. A încasat mii de euro pentru intervenții
Poliția anunță că o femeie care a făcut intervenţii chirirgicale estetice fără a avea calitatea de medic este cercetată de agenții din București care au identificat 20 de victime....
Plan roșu de intervenție activat în Constanța după impactul dintre un microbuz cu 15 elevi și o mașină VIDEO
Plan roșu de intervenție activat în Constanța după impactul dintre un microbuz cu 15 elevi și o mașină VIDEO
Autorităţile din Constanta au activat, miercuri, 27 martie, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident în care au fost implicate un autoturism si un microbuz. Cincisprezece copii sunt...
#alexandra stan, #solista, #cantareata, #epidemie, #pandemie, #coronavirus, #covid, #Constanta, #muzica , #stiri muzica