Vezi in exclusivitate noul videoclip Trooper, Voodoo

Luni, 28 Mai 2012, ora 23:21
1603 citiri
Vezi in exclusivitate noul videoclip Trooper, Voodoo

Dupa lansarea albumului VOODOO din toamna anului trecut, a sosit vremea ca piesa ce da titlul celui de-al saselea material discografic din cariera Trooper sa aiba un videoclip.

VOODOO este o piesa despre: "diferitele forme de posedare a sufletului". Alin Dinca - Coiotu' detaliaza: "Intr-un fel sau altul, ca vrem sau nu, traim intr-o lume care te poseda in fiecare clipa. In lumea asta, oricine poate sa fie un vrajitor voodoo. Este vorba despre un control al sufletelor in masa. Traim intr-o perioada voodoo si suntem niste papusi care executa exact ceea ce ni se cere."

Acest mesaj a fost transpus in viziune cinematografica de catre Costin Chioreanu (Twilight 13 Media) si Valeriu Catalineanu. Personajele sunt intruchipate de actrita Meda Victor (Nunta muta) si Coiotu, solistul Trooper.

Despre implicarea sa intr-un proiect al unei trupe rock, Meda Victor declara: "sunt un om indragostit de povesti, de fapte si intamplari pornite nu doar din fictiune ci si din realitate. Acest videoclip are o astfel de poveste, sustinuta perfect de muzica si versuri.

Ma bucur de aceasta colaborare, pe care am facut-o cu cei de la Trooper, cu multa incredere. Si sunt foarte incantata de acest proiect pe care l-am realizat alaturi de adevarati profesionisti. Gheata trebuie sparta mereu iar si iar! Consider acest videoclip un act mandru, indraznet, muncit si demn de o formatie ca TROOPER!!!"

La randul sau, Coiot, solistul TROOPER spune: "Sunt extrem de mandru pentru ca am reusit sa ducem la capat acest proiect. Nu il numesc videoclip, pentru ca in ochii mei este mai mult de atat. Am vrut sa tragem un semnal de alarma. Este prea multa mizerie si ipocrizie, chiar in locurile de unde asteptam sa ne incarcam pozitiv. Suntem stapaniti si condusi fara ca macar sa ne dam seama. Traim pentru ca asa ni se spune, visam pentru ca ni se da voie. Nimeni nu are curajul sa arate cu degetul.

Ei bine, eu vreau sa aratam cu degetul. Vreau sa putem spune cand nu ne convine ceva sau cand este clar ca cineva are curajul de a ne considera -balast-! Am avut sansa si onoarea de a lucra cu o echipa de oameni fantastici care au rezonat la ideile noastre si cred ca au reusit chiar sa le duca mai departe. Este clar ca varful de lance a fost Meda Victor, o actrita uriasa, o personalitate deosebita si un gigant de o modestie sufleteasca absolut socanta."

500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#trooper voodoo videoclip, #album trooper, #lansare trooper , #videoclipuri