Vedeta la 13 ani, cu cea mai proasta melodie din istorie? (Video)

Colaborator: Daniel Borgula
Miercuri, 23 Martie 2011, ora 19:49 6447 citiri

In numai o saptamana, adolescenta Rebecca Black, din Statele Unite, a devenit vedeta, dupa ce a publicat pe YouTube melodia "Friday".

Tanara de doar 13 ani a visat tot timpul sa cante, fapt pentru care le-a cerut parintilor sa vorbeasca cu o casa de discuri pentru a-si putea inregistra melodiile.

Mama adolescentei a fost dispusa sa plateasca 2.000 dolari catre Art Music Factory, firma specializata in cautarea de noi talente muzicale. Cheltuielile pentru videoclip au fost foarte reduse. De fapt, inregistarea s-a facut in casa parintilor Rebeccai, impreuna cu prietenii si familia sa.

Dupa doar o saptamana de la publicarea pe Facebook, Twitter si Youtube, melodia a inregistrat peste 30 milioane de vizite, depasind ca popularitate si melodia "Never say never", cantata de Justin Bieber.

Cresterea rapida i-a iritat pe unii fani ai lui Bieber. Astfel, acestia au inceput sa critice versurile simple, de tipul: "ieri a fost joi, astazi este vineri, maine va fi sambata si duminica vine dupa aceea".

Mai multe publicatii de specialitate au criticat cantecul si l-au catalogat drept "cea mai proasta melodie a tuturor timpurilor". Comentarii asupra melodiei au venit de la multe vedete internationale. De exemplu, Charlie Sheen i-a dedicat o fraza in Twitter, in care afirma ca "nu te uram pentru ca esti faimoasa. Esti faimoasa pentru ca te uram!"

"Oamenii au fost enervati de aceasta melodie, insa noi vrem sa cunoastem orice persoana care poate sa creeaze aceasta controversa intr-o saptamana", a spus si Simon Cowell, pentru The Telegraph.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News