Va amintiti de Sweet Kiss? Ce s-a intamplat in viata Nicoletei Aneni dupa ce "Alin, Alin" a scris istorie Interviu

Sambata, 27 Iunie 2015, ora 09:50
24976 citiri
Va amintiti de Sweet Kiss? Ce s-a intamplat in viata Nicoletei Aneni dupa ce "Alin, Alin" a scris istorie Interviu
Foto: Facebook/Annely Cole

Nicoleta Aneni, alaturi de Irina Pavlenco si Laurentiu Vasioi, a scris o pagina in istoria muzicii romanesti cu melodii precum "Floare alba, floare neagra" sau "Alin, Alin", cantate in formula Sweet Kiss.

Nu multi stiu ca Nicoleta s-a relansat de ceva timp sub numele de Annely Cole si se bucura de succes in afara tarii, melodia sa "Bamboleo" ajungand pe primul loc in topuri in Polonia.

Dupa destramarea Sweet Kiss, Nicoleta a plecat din Romania si a stat in Italia timp de zece ani, unde si-a cunoscut si sotul, tot roman. Ce a facut in aceasta perioada si ce urmeaza in cariera sa a dezvaluit artista intr-un interviu Ziare.com.

Ati ajuns cunoscuta in lumea muzicala datorita succesului Sweet Kiss, iar de atunci au urmat ani de zile petrecuti pe scena. Care a fost punctul maxim al succesului trupei in care ati cantat cu Irina si Laurentiu?

Da, am petrecut, alaturi de colegii mei, sapte ani superbi cu foarte multe realizari. Cred ca punctul maxim a fost atunci am inceput sa concertam pe stadioane, pentru a putea primi toti admiratorii nostri.

De ce nu ati mai continuat?

Nu a fost decizia noastra si nu cred ca ar fi indicat sa vorbesc despre asta. Pot spune doar ca, atunci, am luat decizia sa plec din Romania.

V-ati gandit la o revenire in aceeasi formula?

Am primit o propunere, anul trecut, pentru un turneu, alaturi de trupa Sweet Kiss, dar nu s-a putut realiza, deoarece nu puteam fi toti prezenti, din cauza altor contracte.

Ocazional vor mai avea fanii ocazia sa va auda impreuna cantand "Alin, Alin" sau "Floare alba, floare neagra"?

Da, posibil sa se intample.

Va mai amintiti de Genius? Oana Vincu dezvaluie adevaratul motiv al despartirii trupei de succes Interviu

Mai cantati in concerte melodii ale trupei Sweet Kiss?

Eu cant piesele Sweet Kiss, in concertele mele, de fiecare data cand am ocazia.

Pastrati legatura cu fostii colegi?

Am ramas in relatii bune si ne vizitam de cate ori e posibil.

Ati revenit pe piata muzicala sub numele de Annely Cole. Cat timp ati stat fara sa cantati? Daca a existat o astfel de perioada.

Am fost plecata din Romania zece ani, in Italia, timp in care nu am putut sta departe de scena. Aveam un band alaturi de care am cantat la diferite evenimente. Acolo l-am cunoscut si pe sotul meu, Dani, alaturi de care traiesc o viata de familie de exceptie. Este si el roman, nu italian, cum poate multi interpreteaza.:) Avem si un baietel de sapte ani, Mario.

Au fost persoane cu care ati colaborat si la inceput nu stiau ca ati cantat in Sweet Kiss?

Da, mi s-a intamplat o singura data.

Ultimul dvs single este numarul unu in topuri in Polonia. Considerati ca aveti mai mult succes in afara tarii acum?

Este adevarat ca piesele mele sunt mult mai ascultate in alte tari, precum Polonia, Rusia, Bulgaria, Olanda si Albania. In Romania, sunt mai putin promovate si de aceea nu tot publicul ma cunoaste.

La ce lucrati in prezent?

In prezent, pregatesc un turneu pentru Polonia si lucrez la un single nou care va fi in limba romana.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#trupa Sweet Kiss, #Nicoleta Aneni Sweet Kiss, #melodii Annely Cole, #Nicoleta Aneni Annely Cole , #trupa