The Promo Bay, 5.000 de artisti lansati la apa (Video)

Colaborator: Roxana Iorgulescu
Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 23:00 6919 citiri
Foto: Webnews

The Promo Bay, proiectul lansat de The Pirate Bay vizand promovarea artistilor emergenti este deja un succes: in primele trei luni s-au inregistrat deja 5.000 de solicitari din partea celor interesati.

Acest controversat portal, etichetat deja drept o serioasa amenintare pentru industria discografica, s-ar putea transforma in scurta vreme intr-o raza de speranta pentru artistii mai putin cunoscuti, relateaza Webnews.

Cifrele sunt mai mult decat graitoare: odata cu lansarea proiectului The Promo Bay, din luna ianuarie pana in prezent, adeziunile artistilor independenti au depasit toate asteptarile, fiind efectuate peste 5.000 de inregistrari.

Dornici sa obtina vizibilitate gratie unui instrument devenit de-a lungul timpului unul din principalele puncte de referinta pentru sectorul torrent online, artistii, indeosebi compozitori si interpreti, au asaltat programul, luand prin surprindere chiar si echipa de administratori ai portalului.

The Promo Bay va fi activ in cursul urmatoarelor weekend-uri in diverse colturi ale lumii, promovand artistii cei mai merituosi, printre acestia numarandu-se si George Barnett care, gratie vizibilitatii oferite de TPB a reusit sa-si atraga 4000 de noi fani pe Facebook, cu un clip care a depasit cota a 85 de mii de vizualizari, precizeaza sursa.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com