Taxi a lansat noul clip "Despre smerenie" - Grigore Lese a fost scos, dar s-au alaturat alti zeci de artisti (Video)

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 14:37
8744 citiri
Taxi a lansat noul clip "Despre smerenie" - Grigore Lese a fost scos, dar s-au alaturat alti zeci de artisti (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Trupa Taxi a lansat, miercuri, o noua varianta a videoclipului melodiei "Despre smerenie", dupa ce clipul initial a fost retras cand Grigore Lese a cerut sa fie scos in urma scandalului iscat.

Zeci de personalitati, melodie-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului - "Eu cred ca Dumnezeu prefera lemnul, lemnul si spatiile mici" (Video)

Din noua varianta a clipului a fost scos Grigore Lese, dar mult mai multi artisti s-au alaturat proiectului. Daca in prima varianta baietilor de la Taxi li s-au alaturat 33 de personalitati, acum sunt 67.

Artistii care faceau parte din primul videoclip erau Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Virgil Iantu, Andi Vasluianu, Dorina Chiriac, Stefan Banica Jr., Robin Proca, Andi Moisescu, Dani Otil, Paula Chirila, Horia Moculescu, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Dan Byron, Teo Trandafir, Oreste Teodorescu, Pavel Bartos, Ada Milea, Calin Goia, Mircea Cartarescu, Horia Virlan, Guess Who, Laura Lavric, Andreea Esca, Razvan Simion, Alexandru Andries, Emilia Popescu, Grigore Lese, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu, Oana Pellea si Victor Rebengiuc.

Melodia-manifest despre Catedrala Neamului a incins Internetul: Grigore Lese vine cu precizari

In cea de-a doua varianta a clipului a fost scos Grigore Lese si s-au alaturat Marian Ralea, Andrei Aradits, Marius Florea Vizante, Catalin Mitulescu, Pavel Stratan, Cristian Hrubaru, Ovi, Adrian Daminescu, Alin Dinca, Radu Gheorghe, Dana Dorian, Flavius Buzila, Ivan Patzaichin, Dan Fintescu, Tudor Ionescu, Carmen Tanase, Aurelian Temisan, Alina Manole, Nico, Marius Batu, Mike Godoroja, Benone Sinulescu, Ada Condeescu, Cristi Gretcu, Stela Popescu, Dragos Bucurenci, Daniel Iordachioae, Florin Ristei, Marius Manole, Monica Davidescu, Ioan Gyuri Pascu, Cosmin Vaman, Bebe Cotimanis, Mihai Petre si Kempes.

Taxi retrage videoclipul melodiei-manifest. Revine dupa Paste cu o noua varianta

Pe 13 aprilie, trupa Taxi a transmis ca retrage varianta initala a clipului "Despre smerenie" pentru a-l modifica, astfel incat sa nu mai apara Grigore Lese.

Melodia-manifest a trupei Taxi a starnit o adevarata dezbatere pe retelele de socializare, iar in urma acestor reactii artisul Grigore Lese a cerut sa fie scos din videoclip. La inceput, solistul de muzica populara a declarat ca a acceptat sa apara in videoclip, crezand ca este vorba despre o campanie de sprijinire a bisericilor de lemn, nu despre una contra ridicarii Catedralei Manturiii Neamului.

Dan Teodorescu, noi precizari despre piesa-manifest: Constat ca n-am fost in stare sa transmit un mesaj foarte simplu

In replica, trupa Taxi a precizat ca artistul a vazut videoclipul, cunostea versurile melodiei si chiar au fost publicate e-mail-urile in care s-a discutat cu Grigore Lese.

A urmat o noua replica a lui Lese, care a spus ca motivul pentru care vrea sa fie scos din videoclip are legatura cu efectul piesei, mai exact de modul in care a fost interpretat mesajul.

A.G.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Taxi Despre smerenie videoclip, #Taxi Despre smerenie Grigore Lese, #Taxi Despre smerenie clip , #melodii