Sotiile militarilor britanici din Afganistan fac furori in lumea muzicii (Video)

Colaborator: Roxana Iorgulescu
Marti, 27 Decembrie 2011, ora 07:46 2137 citiri
Foto: Il Sole 24 Ore

In Marea Britanie, sarbatoarea Craciunului a adus in fruntea clasamentelor muzicale o piesa emotionanta: "Wherever You Are", interpretata de sotiile militarilor aflati in misiune in Afganistan.

Titlul, mai mult decat sugestiv, a facut ca piesa lansata de corul format din 100 de sotii si logodnice de militari aflati in serviciul Royal Marins si Royal Air Force, sa se impuna cu rapiditate in fruntea clasamentelor muzicale britanice, relateaza Il Sole 24 Ore.

Corul inedit se intituleaza "Military Wives", iar piesa de succes a fost compusa asemenea unui puzzle, din fragmente selectionate din textele scrisorilor de dragoste trimise sotilor si logodnicilor aflati in misiune, mai cu seama in Afganistan.

Sumele incasate din vanzarea acestui CD special vor fi alocate in scopuri de caritate, familiilor soldatilor ucisi in razboi sau celor ce s-au intors raniti.

"Wherever You Are" a produs un impact emotional de exceptie in randul britanicilor, prin mesajul sau cu trimitere la valori deosebite, precum importanta sacrificiului celor ce isi indeplinesc serviciul militar departe de casa, dar si a familiilor acestora, care petrec Sarbatorile cu ingrijorare in suflet.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News