Ronan Keating este primul pasager care a aterizat pe Aeroportul Ghimbav. A luat avionul ca sa evite Valea Prahovei

Duminica, 25 August 2019, ora 09:19
15395 citiri
Ronan Keating este primul pasager care a aterizat pe Aeroportul Ghimbav. A luat avionul ca sa evite Valea Prahovei
Foto: Facebook/ Ronan Keating

Muzicianul Ronan Keating, vedeta serii de gala a Festivalului International Cerbul de Aur 2019, este, oficial, primul pasager care aterizeaza pe pista Aeroportului International Brasov - Ghimbav.

Vedeta a ajuns sambata, la ora 14.10, pe Aeroportul International "Henri Coanda", cu o cursa aeriana poloneza.

In intervalul 15.30 - 16.00, avionul particular cu patru locuri cu artistul irlandez a aterizat pe pista de la Ghimbav. Aterizarea s-a realizat in cele mai bune conditii, in jurul orei 16.00.

Starul muzicii pop a fost intampinat pe pista de presedintele Consiliului Judetean Brasov, Adrian-Ioan Vestea, iar ulterior a spus ca a fost speriat in timpul zborului.

"Baietii din banda mea au venit aici ieri (vineri - n.red.), dar le-a luat patru ore si jumatate sa vina cu masina de la Bucuresti, asa ca eu am zis: 'N-o sa fac asta!' Am inchiriat un avion si am zburat azi, mi-a luat doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decat mi-as fi imaginat. Cred ca nu mi-a fost atat de teama niciodata in viata mea, mai ales cand am ajuns deasupra muntilor. E magnific, e frumos, dar mie mi-a fost atat de frica!

Am avut insa un pilot foarte abil, umitor si m-a dus intr-un tur. Dar la un moment dat, a decis sa incline avionul intr-o parte ca eu sa pot privi mai bine muntii. N-a fost o idee buna! Dar iata-ma aici, teafar si nevatamat! Aveti cu adevarat o tara frumoasa, e magnifica, am fost incantat sa o vad din vazduh azi! Am avut ochii inchisi aproape tot timpul zborului!", a precizat artistul.

In prealabil, staff-ul interpretului a solicitat si a obtinut acordul Consiliului Judetean Brasov pentru aterizarea pe pista viitorului aeroport, precum si pentru decolarea spre Bucuresti, duminica, la o ora care deocamdata nu a fost stabilita.

"Este o onoare si o bucurie pentru noi ca o vedeta a scenei muzicale internationale sa fie prima persoana care in mod oficial aterizeaza pe pista Aeroportului International Brasov - Ghimbav. Sunt fericit ca acest moment se intampla, iata, in aceeasi saptamana in care am semnat contractul pentru proiectarea si executia Terminalului de pasageri.

Consider ca aceasta zi este una memorabila pentru administratia judeteana si pentru toti brasovenii. Am convingerea ca nu peste mult timp, la Ghimbav vor ajunge numeroase curse aeriene care vor aduce la Brasov personalitati ale lumii din diverse domenii", a spus presedintele CJ Adrian-Ioan Vestea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Ronan Keating primul pasager aeroport Ghimbav, #Ronan Keating cantat Cerbul de Aur , #cantareti