O manea face senzatie in Italia - discul de platina pentru vanzari (Video)

Miercuri, 05 Februarie 2014, ora 17:35 11134 citiri
Foto: Facebook/Claudia Tania Paun

Maneaua "Zalele", in limba spaniola, cantata de Asu si Claudia s-a dovedit a fi un adevarat hit in Italia. Cei doi romani urmeaza sa primeasca discul de platina pentru vanzari.

Mai mult, Asu si Claudia au declarat la Antena Stars ca melodia a fost pe primul loc in Billboardul italian. Aceeasi melodie, cantata in limba spaniola, a fost pe primele locuri si in topurile din Germania.

"Am avut o surpriza placuta. Avem in total 27.000.000 de vizualizari pe Youtube. Noi cantam un gen muzical mai spalat. Initial a fost in romana, a prins foarte bine in Romania. Apoi am fost contactati de casa de discuri Universo si iata materialul", a declarat Asu.

ANSA: Hitul verii in Italia va fi o manea "made in Romania" (Video)

Acesta a precizat ca el si Claudia au semnat un contract pe opt ani cu respectiva casa de discuri. Mai mult, spun ei, deja se vad rezultatele muncii, ajungand sa aiba saptamanal concerte in Italia.

Cei doi sunt mandri ca sunt romani si tocmai de aceea au impus o conditie in contractul semnat cu Universo.

"Le-am pus conditia ca pe fiecare album al nostru sa avem o piesa in limba romana. Suntem patrioti. Am vrut asta, pentru ca cei din Italia ne spun ca suntem spanioli. Noi vrem sa se stie ca suntem romani", a sustinut Claudia.

Agentia de stiri italiana ANSA anunta in iunie 2013 ca maneaua "Zalele" este hitul verii.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com