Noel Toto, despre Vocea Romaniei: Un pic de rautate, un pic de invidie, replici mai "acide" Interviu

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 18:00
3662 citiri
Noel Toto, despre Vocea Romaniei: Un pic de rautate, un pic de invidie, replici mai "acide" Interviu
Foto: Andreea Goia

Nicoleta Gavrilita face parte din proiectul Noel Toto si tot asa este cunoscuta in lumea muzicala.

A devenit cunoscuta datorita participarii la "Vocea Romaniei". Despre experienta din concurs, invidiile si rautatile dintre concurenti, dar si despre partea frumoasa a spectacolului a vorbit Nicoleta Gavrilita intr-un interviu Ziare.com.

De unde vine numele Noel Toto?

Am creat acest nume impreuna cu producatorul muzical al proiectului - Andrei Tostogan. Initial aveam mai multe variante, insa ne-am gandit ca aceasta reprezinta perfect energia si spiritul pe care il vom aduce prin muzica noastra. Ambele cuvinte sunt derivate din numele noastre si credem ca suna armonios impreuna.

Cum a fost pentru tine experienta Vocea Romaniei?

A fost o experienta deosebita. O ambianta noua pentru mine la acel moment, oameni extraordinari, repetitii, antrenamente etc. Pentru prima oara am avut ocazia sa lucrez cu nume precum Loredana Groza sau Cristi Minculescu pe care ii admiram de mica. Amintirile acestei experiente nu vor disparea niciodata.

Cum il vezi pe Tudor Chirila ca jurat?

Mi se pare foarte bine pregatit sa lupte alaturi de ceilalti jurati care au deja experienta. Are multe lucruri de oferit noilor concurenti si ceva in plus: calitatile actoricesti foarte bine dezvoltate.

Crezi ca daca ar fi fost la editia la care ai participat, altfel ar fi fost drumul tau?

Poate ca erau altfel anumite lucruri, poate ar fi fost concursul un pic mai "picant" sau poate ca nu l-ar fi putut intrece nimeni pe Horia Brenciu la "nebunie", nu stiu. Dar ma bucur ca lucrurile s-au intamplat exact asa, iar destinul m-a adus in echipa Loredanei Groza, unde am luat atat lectii de canto, cat si de miscare scenica si, nu in ultimul rand, am primit multe sfaturi si lectii de viata, care imi vor ramane pentru totdeauna. Ii multumesc pentru asta.

Ai mai participa la o astfel de emisiune?

Nu. Vocea Romaniei a fost un vis foarte mare si totusi, participarea la acest concurs a fost o hotarare spontana. Daca as mai participa inca o data la un asemenea concurs, nu ar mai fi la fel de "captivant" pentru mine.

Te-a deranjat ceva in timpul emisiunii?

Nu pot sa spun ca m-a deranjat ceva. Mai bine zis, am invatat multe lucruri si din experiente mai putin placute. Ca in orice colectiv mare, exista un pic de rautate, un pic de invidie, replici mai "acide", dar acestea m-au facut sa reactionez altfel si sa nu raman atat de afectata in urma fiecarei replici pe care o aud la adresa mea. Asa ca pot spune ca acest concurs este si o lectie de viata foarte buna.

Uneori, unii concurenti acuza ca producatorii sunt partinitori si ca favorizeaza pe cineva anume. Ti s-a parut ca s-a intamplat asa ceva?

Nu am observat asemenea lucruri sau poate nu am vrut sa le observ. Eram prea ocupata pe parcursul participarii mele la aceasta emisiune cu pregatirile scenice, cantatul si alte activitati interesante.

Cum ai ajuns sa colaborezi cu britanica Monica Stevens?

Cu Monica Stevens am ajuns sa colaborez datorita lui Calin Goia. Acesta a contactat-o si in foarte scurt timp ne-a trimis textul pentru piesa, care ne place foarte mult. Pe langa asta, m-a ajutat foarte mult la inregistrarea piesei, ascultand si corectand fiecare cuvant pronuntat gresit.

Te-ai nascut in Republica Moldova. Cum este aceasta tara in comparatie cu Romania?

Pentru mine, Republica Moldova e Romania. De cand am venit prima data in Bucuresti, nu am simtit niciodata vreo diferenta intre noi. Poate ca oamenii din Bucuresti sunt un pic altfel: mai grabiti, mai ocupati, insa am reusit sa gasesc un limbaj comun cu toata lumea.

Multi spun ca moldovencele sunt cele mai frumoase femei. Cum sunt moldovenii?

Am auzit de multe ori fraza "moldovencele sunt femei frumoase" si intotdeauna este o mandrie sa o aud. Moldovenii sunt foarte muncitori, primitori, deschisi si sinceri. Cand avem oaspeti, ii intampinam cu cel mai gustos vin si sarmale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Nicuşor Dan o ignoră pe Firea: „În acest moment, principalul contracandidat este Cristian Popescu Piedone” VIDEO
Nicuşor Dan o ignoră pe Firea: „În acest moment, principalul contracandidat este Cristian Popescu Piedone” VIDEO
Nicuşor Dan, primarul Capitalei a declarat luni, 29 aprilie, că în acest moment, principalul contracandidat al său este Cristian Popescu Piedone. El a arătat că şi-ar dori ca PNL să facă...
Ziua Veteranilor de Război. Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu onorează sacrificiile celor care au luptat pentru independeța României
Ziua Veteranilor de Război. Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu onorează sacrificiile celor care au luptat pentru independeța României
Preşedintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu au transmis mesaje cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, sărbătorită anual pe 29 aprilie. Această zi este dedicată tuturor...
#Noel Toto Vocea Romaniei, #Vocea Romaniei concurs, #Noel Toto muzica, #Noel Toto melodii , #cantareti