Melodie tribut pentru un chitarist mort in #Colectiv (Video)

Luni, 23 Mai 2016, ora 17:18
2776 citiri
Melodie tribut pentru un chitarist mort in #Colectiv (Video)
Foto: Facebook/Universal Music Romania

La cateva luni dupa tragedia din clubul Colectiv, in urma careia au murit 64 de persoane, formatia Up To Eleven a lansat melodia "Drum Bun", un tribut adus chitaristului Laurentiu Varlan, victima a incendiului izbucnit pe 30 octombrie 2015.

"Aceasta piesa, ultima in aceasta formula, a fost inregistrata cu cateva saptamani inaintea accidentului din Colectiv. 'Drum Bun' este un tribut adus colegului, fratelui si prietenului nostru Leo si este dedicata tuturor celor 64 de victime ale incendiului. Povestea Up To Eleven va merge mai departe", au declarat membrii supravietuitori ai formatiei, potrivit News.ro.

In seara de 30 octombrie 2015, membrii trupei Up To Eleven se aflau in clubul Colectiv pentru a-si sustine colegii de scena si prietenii din grupul Goodbye to Gravity. In urma tragicului incendiu, chitaristul Laurentiu Varlan (Leo) si-a pierdut viata, iar tobosarul Bogdan Molesag (Bobo) si basistul Liviu Popescu au fost grav raniti.

Incendiu in Colectiv Bobo, tobosarul trupei Up to Eleven, a ajuns cu bine in Belgia

Povestea Up To Eleven a inceput in anul 2005, la un magazin de instrumente muzicale din Bucuresti, unde Leo si Liviu au decis sa puna bazele unei trupe, ca urmare a pasiunii lor comune, muzica. La scurt timp dupa aceea, la un jam session, l-au intalnit pe Bobo, care se va alatura la scurt timp formatiei.

Sase luni de la #Colectiv: Nu am uitat. Ce s-a schimbat?

Dupa o vara de repetitii, in iulie 2006, a avut loc primul concert al noii trupe formate - Spitfire, in clubul bucurestean Big Mamou, loc in care s-au lansat nenumarate trupe. Postul de solist a fost ocupat de Alex Constantinescu (Lax), iar la chitara ritm a cantat Alex Nemteanu.

In 2010, artistii au schimbat numele trupei in Up To Eleven. Trupa rock a fost premiata cu trofeul Maximum Rock Suport pentru Undeground in 2009.

Membrii trupei sunt Mircea Petrescu - chitarist, vocal, Liviu Popescu - chitara bas si Bogdan Molesag - tobe, backing vocals.

Cinci luni de la tragedia #Colectiv - Comemorare in fata clubului: "Nu uitati de Colectiv! Ei au plecat, noi am ramas..."

Incendiul din noaptea de 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv a provocat moartea a 64 de persoane si ranirea grava a altor cateva zeci. Tragedia a avut loc in timpul unui concert sustinut de trupa rock bucuresteana Goodbye to Gravity.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#Up To Eleven Colectiv, #Up To Eleven Drum bun, #Up To Eleven melodie tribut , #melodii