Interpreta celei mai proaste melodii din 2011 revine in forta (Video)

Colaborator:Iulian Dumitrescu
Joi, 12 Decembrie 2013, ora 00:012828 citiri
Interpreta celei mai proaste melodii din 2011 revine in forta (Video)
Foto: Arhiva

Rebecca Black, tanara cantareata al carei videoclip la piesa Friday reusea sa ocupe locul 1 in topul celor mai vizionate videoclipuri ale anului pe YouTube, s-a intors cu o noua melodie.

Din pacate pentru ea, Rebecca a devenit celebra nu datorita calitatilor sale muzicale ci, mai ales, din cauza criticilor care au fost aduse piesei sale muzicale si ironiilor care s-au facut pe seama productiei. Se vorbea, la momentul aparitiei piesei, ca ar putea fi desemnata cu lejeritate cea mai proasta melodie din toate timpurile.

Spre surprinderea multora, noua sa piesa care se numeste Saturday nu are nimic de-a face cu precedenta, fiind chiar o piesa apreciata de public. Videoclipul ei a fost postat pe YouTube pe 7 decembrie 2013 si a strans peste 13 milioane de vizualizari.

In 2011, melodia Friday a castigat si titlul de cea mai proasta melodie din lume, avand si un un numar record de "dislike-uri" pe YouTube, peste 1 milion. Pana in acest moment, la acest capitol, melodia Rebeccai Black este intrecuta doar de piesa Baby interpretata de Justin Bieber, care are aproape 4 milioane "dislike".

Va prezentam piesa Friday, urmata de Saturday. Normal ar fi sa urmeze si o Sunday, dar ramane de vazut.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News