"Give Live A Chance" - Bryan Adams, cap de afis la primul mare concert din pandemie

Luni, 10 August 2020, ora 07:05
2696 citiri
"Give Live A Chance" - Bryan Adams, cap de afis la primul mare concert din pandemie
Foto: Facebook/ Bryan Adams

Cantaretul si compozitorul canadian Bryan Adams va sustine luna viitoare un concert pe un stadion din Dusseldorf, acesta fiind - de la inceputul pandemiei de Covid-19 - primul mare eveniment de gen programat.

ntitulat "Give Live A Chance", show-ul este organizat de Live Nation si va avea loc pe 4 septembrie, pe Merkur Spiel-Arena.

Din lineup fac parte Sarah Connor, Rea Garvey, The Bosshoss, Joris si Michael Mittermeier, invitat special.

Intr-un mesaj publicat pe contul de Instagram, Adams a transmis: "Am fost invitat sa cant la primul mare concert cu distntare sociala in Germania. Voi canta acustic, singur, fara trupa".

In ciuda faptului ca in cele mai multe dintre tarile afectate de pandemie sunt inca in vigoare masuri restrictive privind organizarea de evenimente, Departamentul de Sanatate din Dusseldorf a dat unda verde concertului, noteaza NME.

Germania a interzis evenimentele care presupun adunari mari pana cel putin in luna octombrie, dar exceptii sunt posibile doar in cazul in care sunt respectate masuri stricte de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

Live Nation sustine ca toti cei care vor fi prezenti la "Give Live A Chance" - aproximativ 12.000 de oameni - vor ocupa locuri amplasate la o distanta de 1,5 metri unul de altul si vor purta masti atata timp cat se vor afla in incinta stadionului. Nu va fi comercializat alcool nici in stadion, nici in apropierea lui. Spectatorii nu trebuie sa se testeze inainte de eveniment.

”Cel mai mare” concert al Madonnei poate fi văzut gratuit, pe o plajă legendară
”Cel mai mare” concert al Madonnei poate fi văzut gratuit, pe o plajă legendară
Madonna va susţine un mega-concert gratuit sâmbătă, 4 mai, pe legendara plajă Copacabana din Rio de Janeiro. Acesta va marca finalul turneului său, au anunţat cântăreaţa şi...
Andra Măruță a anunțat sarcina în direct: "Sunt atât de fericită"
Andra Măruță a anunțat sarcina în direct: "Sunt atât de fericită"
Andra a fost printre primele vedete care s-a bucurat pentru minunea din viața prietenei sale, Vlăduța Lupău. Pe o rețea de socializare, soția lui Cătălin Măruță a încărcat un...
#cap de afis, #concert, #pandemie, #muzica , #stiri muzica