Este oficial! Festivalul UNTOLD va avea loc intre 9 si 12 septembrie. De cand pot fi cumparate abonamentele VIDEO

Luni, 07 Iunie 2021, ora 14:41
4785 citiri
Este oficial! Festivalul UNTOLD va avea loc intre 9 si 12 septembrie. De cand pot fi cumparate abonamentele VIDEO
Pretul unui abonament este de 149 euro plus taxe, doar pentru cei inregistrati pe untold.com FOTO/ Facebook Untold

UNTOLD, cel mai mare festival de muzica din Romania, va avea loc intre 9 si 12 septembrie 2021. Este unul dintre putinele evenimente de acest gen care se va desfasura in acest an.

Guvernul Romaniei a dat unda verde pentru organizarea marilor festivaluri, fara limita de capacitate. Romania este printre primele tari care isi deschide portile catre publicul iubitor de festivaluri.

Festivalul era programat initial pentru luna august 2021, dar organizatorii UNTOLD spun ca mutarea lui in luna septembrie reprezinta o extra garantie a faptului ca evenimentul se va putea desfasura la cele mai inalte standarde, cu cei mai buni artisti si in cele mai sigure conditii.

Incepand de luni, 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care inca nu au un abonament sau bilet se pot inregistra pe untold.com pentru a achizitiona abonamente pentru editia din acest an. Abonamentele se vor pune in vanzare joi, 10 iunie, la pretul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei inregistrati pe untold.com.

Toti fanii care si-au cumparat abonamente pentru UNTOLD 2020 si le-au transformat in abonamente ANYTIME, pot opta incepand de joi, 10 iunie, pentru editia din 2021.

Reprezentantii UNTOLD au pus la dispozitia autoritatilor toate studiile stiintifice si rezultatele evenimentelor pilot organizate in strainatate, care demonstreaza siguranta maxima a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinati, testati sau cei cu anticorpi.

Uniunea Europeana va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde - Covid 19 care asigura aceleasi 3 conditii: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR).

Organizatorii UNTOLD anunta ca pregatesc si in acest an nume mari internationale si cea mai intensa experienta de pana acum. De-a lungul anilor pe scenele festivalului Untold au urcat nume precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell ^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO si multi altii.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#festival, #untold, #confirmare, #Organizatori, #septembrie , #Untold