Concert Sting, miercuri, la Romexpo - unde mai gasesti bilete

Miercuri, 31 Iulie 2013, ora 15:41
1611 citiri
Concert Sting, miercuri, la Romexpo - unde mai gasesti bilete

Gordon Matthew Thomas Summer sau simplu, Sting, concerteaza pentru a patra oara la Bucuresti, miercuri, la Romexpo, de la orele 19.00, show-ul facand parte din turneul Back to Bass.

In ziua concertului, miercuri, doritorii pot cumpara bilete si de la punctul de vanzare Eventim ce este amplasat la Romexpo - la poarta B (dinspre Bulevardul Expozitiei), anunta organizatorii. Tot miercuri, in ziua evenimentului, biletele sunt in continuare disponibile si in reteaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Domo, Carturesti si Humanitas.

Preturile acestora sunt urmatoarele: Normal Circle - 144.84 de lei, Silver Circle - 204.48 de lei, Golden Circle - 272.64 de lei si Tribuna - 479,25 de lei.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, arme, spray-uri, bauturi sau mancare, obiecte contondente, casca de motocicleta, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale si semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) si aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine.

Playlistul concertului

Artistul va urca pe scena in formula care l-a consacrat, alaturi de cinci muzicieni, vechi colaboratori, intre care Dominic Miller la chitara si Vinnie Colaiuta la tobe.

Playlistul concertului a fost deja anuntat, piesele ce urmeaza a fi interpretate fiind: All This Time, Seven Days, I Hung My Head, Stolen Car/ Take Me Dancing, Fields of Gold, Fortress Around Your Heart, Sacred Love, Heavy Cloud No Rain, Ghost Story, Inside, The Hounds of Winter, The End of the Game, Love Is Stronger Than Justice/ The Munificent Seven, Never Coming Home, Desert Rose si din repertoriul The Police - Every Little Thing She Does Is Magic, Demolition Man, Driven To Tears, Message in a Bottle, Next to You si bineinteles Every Breath You Take.

Sting si-a pornit turneul in luna mai, din America de Nord, iar in iulie a ajuns in Europa, sustinand concerte in Suedia, Franta, Germania, Norvegia, Italia si Romania.

Compozitor, interpret, autor, actor, activist, Sting s-a nascut in orasul englez Newcastle, iar in 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alaturi de Stewart Copeland si Andy Summers. Formatia a lansat cinci albume, a castigat sase Premii Grammy, iar in 2003 a fost introdusa in The Rock and Roll Hall of Fame.

Din 1985, Sting a lansat 13 albume solo. A vandut aproape 100 de milioane de albume solo, dar si alaturi de Police, iar ca artist solo a castigat inca 10 Premii Grammy, un Golden Globe, un Emmy si a fost de trei ori nominalizat la Oscar.

Mike & The Mechanics si ames Walsh, in deschidere

In deschidere vor canta trupa Mike & The Mechanics, formata in 1985 ca proiect secundar al chitaristului Mike Rutherford (membru fondator al trupei Genesis) si muzicianul britanic James Walsh.

Mike & The Mechanics au mai fost prezenti la Bucuresti in cadrul editie din 2011 a Rock the City. Trupa formata de Mike Rutherford, fost component al Genesis, in 1984 a fost considerata un supergrup al anilor '80. Piese ca Silent Running (On Dangerous Ground), All I Need Is a Miracle, Word of Mouth, Over My Shoulder sau The Living Years au cucerit inimile fanilor rock-ului din toata lumea.

2011 a fost anul in care publicul din Romania s-a intalnit cu James Walsh la The Ark Underground in cadrul unui concert acustic special. Britanicul este unul dintre membrii fondatori ai grupului Starsailor si din 2009 are o cariera solo infloritoare. In ultimii ani a urcat pe aceeasi scena cu Simple Minds sau Melanie C, in ianuarie 2013 lansandu-si primul EP din cariera solo Time is Nigh.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sting concert Romexpo iulie 2013, #Sting Romexpo bilete, #Sting concert Bucuresti, #bilete Sting 31 iulie 2013 , #concerte
Comentarii
Poza cititori
cititori
rank 5
merita vazut si ascultat