Coldplay - versiune inedita pentru "White Christmas" (Video)

Colaborator: Roxana Iorgulescu
Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 22:23 2959 citiri
Foto: La Stampa

Formatia Coldplay a inregistrat in cursul ultimului sau concert de la Berlin o versiune deosebita a piesei "White Christmas", dedicata luptei impotriva saraciei in lumea a treia, promovata de Oxfam.

De peste zece ani, indragita formatie britanica isi alatura eforturile celor apartinand unor organizatii internationale de prestigiu, implicate in lupta impotriva saraciei, relateaza La Stampa.

Vocea si pianul lui Chris Martin, alaturi de acompaniamentul celorlalti membri ai formatiei, Jonny Buckland (chitara electrica), Guy Berryman (chtara bas) si Will Champion (baterie), au rezervat publicului o surpriza menita sa indrepte gandurile spre o lume in care nu toti se bucura de o masa imbelsugata in seara de Craciun.

Coldplay desfasoara de multa vreme o intensa activitate de sustinere a unor cauze sociale si politice, precum campania Oxfam pentru Comertul Echitabil si Solidar, Amnesty International, dar si pentru alte proiecte de caritate, cum ar fi Band Aid 20, Live 8 sau Teenage Cancer Trust.

Chris Martin este binecunoscut si pentru initiativa sa de a se pronunta hotarat impotriva declansarii celui de-al doilea razboi din Golf, in anul 2003.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News