Cine e cea mai sexy cantareata din Romania? - Sondaj Ziare.com

Marti, 18 Iunie 2013, ora 09:04
23246 citiri
Cine e cea mai sexy cantareata din Romania? - Sondaj Ziare.com

Lumea muzicala romaneasca este plina de cantarete care mai de care mai dragute si atragatoare. Dar care dintre ele reprezinta frumusetea suprema?

Sa fie oare Antonia? Artista este foarte talentata si apreciata pentru calitatile sale fizice, insa in ultima vreme a fost implicata in mai multe scandaluri, ultimul fiind cel cu Alex Velea, presa tabloida sustinand ca ea si artistul ar avea o aventura.

Andra a fost votata cea mai buna voce feminina din Romania, in urma unui sondaj Ziare.com la care au participat 9.496 de persoane. Insa cum sta artista la capitolul sexy?

La o foarte mica distanta de Andra in sondajul citat s-a aflat Alina Eremia, tanara artista care a jucat in "Pariu cu viata" si care canta in "Lala Band". Nici colega sa, Sore, nu este departe.

Cea mai talentata cantareata din Romania: lupta apriga intre doua artiste - sondaj

Chiar si dupa multi ani de cariera Andreea Banica se situeaza printre cele mai sexy artiste din tara.

Foarte indrazneata pe scena si lipsita de inhibitii este Corina, care ne incanta in prezent cu melodia "Roata se intoarce".

Delia Matache este o alta artista care impresioneaza si prin look, nu numai prin voce.

Alexandra Stan, aflata in plin scandal, dupa ce impresarul sau a batut-o, este una dintre cele mai placute prezente de pe scenele romanesti.

Marturie cutremuratoare a Alexandrei Stan dupa ce a fost snopita in bataie de impresar

Foarte tanara si plina de viata mereu este Ruby, care in ultima vreme si-a cam socat fanii cu piercingurile facute.

Poate cea mai de succes cantareata pe plan international, Inna se poate lauda cu un corp foarte sexy. De invidiat este si Lora.

Frumusica, energica si mereu cu zambetul pe buze este Anna Lesko, ea face spectacol de fiecare data cand apare pe scena.

Chiar daca s-a casatorit de curand, Celia inca face victime printre fanii sai. Trecem de la o bruneta la o blonda si o aducem in discutie pe Xonia.

Chiar daca a nascut, Giulia Anghelescu se poate lauda cu un corp de invidiat. O fire repebela, artista si-a socat fanii cand a aparut cu o noua coafura, alegand sa se tunda foarte scurt in partea stanga si in partea dreapta a capului, lansadu-si parul lung pe mijloc.

Cu o nuanta de rosu aprins a parului, Sylvia se face remarcata la fiecare aparitie publica. Alte doua artiste care arata foarte bine sunt Adela Popescu si Francesca Lucarelli.

Ziare.com te invita la vot. Care este cea mai sexy cantareata din Romania?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#sexy cantareata romanca, #sexy cantareata Romania, #cantareata frumoasa Romania , #cantareti
Comentarii