"Cheeky Christmas" a celor de la Cheeky Girls, cea mai detestata piesa de Craciun

Sambata, 25 Decembrie 2010, ora 22:42 1744 citiri
Foto: bestmusic.ro

Piesa celor de la Cheeky Girls, "Cheeky Christmas" se afla pe primul loc in topul celor mai detestate piese de Craciun.

FemaleFirst, care a realizat acest clasament comenteaza ca gemenele, de origine romana, si-au facut aparitia pe scena muzicala in urma participarii la emisiunea Popstars, care le-a facut celebre pe fetele de la Girls Aloud. Desi piesa urma sa le aduca popularitate, rezultatele au fost nule.

"Este amuzant ca nu am mai auzit nimic altceva despre aceste fete de ani de zile", mai sustin realizatorii acestui top.

Locul doi revine trupei Coldplay cu piesa "Christmas Lights", care desi este o melodie buna, "e mult prea depresiva pentru Craciun". "Daca vrei sa ai parte de un Craciun trist, asculta aceasta piesa", noteaza autorii clasamentului.

Pozitia a treia ii revine cantaretului Cliff Richard cu piesa "Mistletoe and Wine". Cliff Richard strica totul facand pe Mos Craciun in videoclip. Probabil aceasta piesa a fost un real succes in 1988, cand a fost lansata, insa intre timp vremurile s-au schimbat, la fel si gusturile.

Mariah Carey si "All I Want For Christmas Is You" nu puteau lipsi din acest clasament. Piesa, care ocupa locul patru a devenit in timp foarte enervanta prin suprasolicitare.

Pozitia a cincea revine celor de la The Darkness cu piesa "Christmas Time". "De cate ori e Craciun trebuie sa fie si The Darkness", sustin realizatorii topului. Si aceasta piesa a devenit de nesuportat din cauza ca a fost ani de zile foarte solicitata.

Pe ultimul loc al clasamnetului se afla Band Aid cu piesa "Do They Know It's Christmas?".

Piesa a avut succes datorita mesajului umanitar pe care il transmite, dar si pentru banii pe care a reusit sa-i stranga pentru persoanele defavorizate. Insa autorii acestui top spun ca un remake al piesei a fost prea mult.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News