Cadou de Craciun pentru fani: Ce melodie trebuia sa apara pe coloana sonora a ultimului James Bond (Video)

Sambata, 26 Decembrie 2015, ora 12:08 2275 citiri
Foto: Captura Youtube/Zero Media

Grupul britanic Radiohead a oferit vineri fanilor un cadou de Craciun de ultim moment: o piesa originala, compusa initial pentru ultimul film din seria "James Bond".

"Am fost rugati anul trecut sa scriem un cantec pentru coloana sonora a celui mai nou film din seria 'James Bond', 'Spectre'. Este adevarat", a explicat trupa, care nu a lansat un album din 2011.

"In cele din urma nu a mers, insa a rezultat ceva ce ne apartine, ceva ne place foarte mult. Odata cu apropierea sfarsitului anului, ne-am gandit ca ati dori sa o auziti", a precizat grupul, incheindu-si mesajul de Craciun cu fraza "Forta sa fie cu voi" (o faimoasa replica din seria "Star Wars", n.red.).

Last year we were asked to write a theme tune for the Bond movie Spectre.Yes we were. It didn't work out, but became...Posted by Radiohead on Friday, December 25, 2015

Piesa, intitulata "Spectre", cu referire la filmul lansat in toamna, ramane fidela melodiilor melancolice si experimentale semnate de Radiohead, dar aminteste si de universul celebrului agent secret.

Radiohead nu a precizat de ce piesa lor nu a fost selectata. Melodia "Writing's On the Wall", interpretata de tanarul artist britanic Sam Smith, a fost aleasa in cele din urma drept tema muzicala principala a filmului "Spectre".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com