Basistul David Ellefson, acuzat de comportament sexual neadecvat, dat afara din trupa Megadeth

Marti, 25 Mai 2021, ora 01:30
3285 citiri
Basistul David Ellefson, acuzat de comportament sexual neadecvat, dat afara din trupa Megadeth

Basistul David Ellefson, acuzat de comportament sexual neadecvat, a fost dat afara din trupa Megadeth, potrivit unui anunt publicat luni pe contul de Facebook al grupului american.

"Nu luam aceasta decizie cu usurinta", a scris solistul si chitaristul Dave Mustaine, fondator al trupei. "Desi nu stim in detaliu ce s-a intamplat, avand deja o relatie tensionata, ce a fost deja dezvaluit pana acum este suficient sa faca imposibil sa continuam colaborarea".

El le-a transmis fanilor ca turneul nord-american programat pentru vara aceasta, in care va prezenta piese noi, va avea loc conform programului.

Ellefson a pus bazele Megadeth, in 1993, cu Mustaine, care tocmai fusese dat afara din Metallica. El a facut parte din grup pana in 2002 si a revenit in 2010.

David Ellefson, acuzat ca "a curtat" o minora prin mesaje online si in inregistrari video, a negat invinuirile.

La inceputul lunii mai, membrii grupului transmiteau: "Suntem constienti de recentele afirmatii referitoare la David Ellefson si urmarim indeaproape evolutia situatiei. In ceea ce priveste creativitatea si afacerea, suntem toti familiarizati unii cu ceilalti. Totusi, exista aspecte ale vietii private a lui David pe care le-a pastrat pentru sine. Pe masura ce situatia evolueaza, este important ca toate vocile sa fie ascultate clar si respectuos. Suntem nerabdatori ca adevarul sa iasa la lumina".

Acuzatiile au aparut dupa ce capturi de ecran si inregistrari video au inceput sa circule pe retelele de socializare, iar unii dintre utilizatorii care au comentat au sustinut ca femeia care apare in imagini era minora.

Pe contul sau de Instagram, care a fost trecut pe modul privat intre timp, Ellefson sustinea ca inregistrarile video reprezentau "interactiuni private, intre adulti, care au fost scoase din context si manipulate pentru a provoca prejudicii maxime reputatiei, familiei si carierei mele".

Clipurile au fost lansate "cu rea intentie de o a treia parte care nu era autorizata sa le detina sau sa le partajeze", a mai scris el, potrivit NME. Muzicianul a spus ca, desi jenat, vrea sa abordeze subiectul pe cat de onest si deschis posibil.

Femeia care apare in imagini a spus ca nu era minora la momentul la care au fost facute inregistrarile, ca incidentul a fost scos din context si ca tot ce s-a intamplat intre ei online a fost consimtit.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#David Ellefson, #megadeth, #basist , #stiri muzica