Ambasadorul Frantei in Romania lanseaza o melodie cu Keo

Joi, 25 Mai 2017, ora 18:18 3271 citiri
Foto: Facebook/Ambassade de France en Roumanie

Francois Saint-Paul, ambasadorul Frantei in Romania, care este si pianist, va lansa o melodie impreuna cu Keo, numita "Soarele pe cer".

Muzica este compusa de Francois Saint-Paul si Keo, acesta din urma fiind si autorul versurilor, potrivit unui comunicat al Ambasadei Frantei in Romanie.

"Aceasta colaborare speciala vine din dorinta de a transmite o emotie unica, precum si un mesaj puternic despre trecerea inexorabila a timpului, dar si despre sperante si vise", se arata in comunicat.

Reprezentantii ambasadei precizeaza ca veniturile din drepturile de difuzare ale melodiei si videoclipului vor fi donate Asociatiei Valentina, care sustine familiile si copiii ce provin din medii defavorizate.

"In Romania, 1 iunie este Ziua Copilului. Aceasta melodie este pentru toti cei care vor sa se bucure de aceasta sarbatoare", a declarat ambasadorul Saint-Paul.

"A fost o placere sa colaborez cu domnul Francois Saint-Paul, si ma bucur mult ca prin aceasta colaborare putem face un gest frumos pentru copii", a declarat si Keo.

Videoclipul oficial al melodiei care a fost filmat la Resedinta Frantei, regia fiind semnata de Mihai Laz, va fi prezentat in premiera pe 31 mai, in timpul evenimentului pentru lansarea piesei.

Iata un clip realizat la un eveniment la care Keo si Francois Saint-Paul au cantat impreuna.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com