Cine este fetița din Cluj care, la 10 ani, a urcat pe scenă alături de Jessie J și a atras 39 de milioane de urmăritori pe YouTube

Marti, 14 Decembrie 2021, ora 20:20
4893 citiri
Cine este fetița din Cluj care, la 10 ani, a urcat pe scenă alături de Jessie J și a atras 39 de milioane de urmăritori pe YouTube
Jessie J si Adalia FOTO facebook

„Ce vrei să te faci când crești mare?” „Superstar”. Acesta este doar un fragment din dialogul pe care Adalia l-a avut cu Jessie J, pe scena Electric Castle, în 2018.

De atunci, tânăra artistă din Cluj, acum în vârstă de 13 ani, a muncit pentru visul ei și continuă să își paveze drumul către cariera de superstar.

Adalia reușește să se împartă între școală și pasiunea ei pentru muzică, astfel că miercuri, 15 decembrie, lansează albumul Adalia - Christmas Medley, care va putea fi ascultat pe canalul de YouTube al artistei.

Momentul-vedetă

La 10 ani, Adalia a avut parte de o experiență inedită: a cântat pe scenă, în fața a peste 40.000 de spectatori, alături de cântăreața ei preferată. Atunci, Adalia a dovedit că locul ei este pe scenă, reușind să cânte piesa „Masterpiece” alături de Jessie J, fără să arate o secundă emoțiile pe care le avea. A cântat, a dansat și a vorbit cu Jessie J, iar momentul pe care Adalia a reușit să-l creeze a strâns peste 39 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Probabil este greu de crezut, dar nu îmi mai amintesc nimic din momentul în care am pus piciorul pe scenă și până s-a terminat show-ul. Mă uit la videoclip și nu îmi vine să cred că eu sunt acea persoană. Nu mă așteptam să rezonez atât de bine cu Jessie J, pe scenă. A fost totul atât de natural. Acela a fost momentul în care am conștientizat că e bine ce fac, chiar dacă muzica era pentru mine, atunci, doar un hobby”, a povestit Adalia, artistă a casei de discuri Roton.

S-a confruntat cu bullyingul

Deși performanța Adaliei la Electric Castle a fost apreciată de milioane de oameni din întreaga lume, nu toți cei din jur au susținut-o, iar odată întoarsă la școală, Adalia s-a confruntat cu bullyingul venit din partea unor colegi. Nici acum nu înțelege pe deplin ce s-a întâmplat în acel moment, însă a învățat să meargă mai departe și să privească spre obiectivele pe care le are, indiferent de lucrurile care se întâmplă în jurul ei.

„A fost greu, chiar foarte dificil. Mi-am pierdut o mare parte dintre prieteni. Nici până astăzi nu am înțeles exact de ce. Adulții mi-au explicat, dar nu înțelegeam cu ce am greșit. Eu doar am cântat și am făcut ce am știut mai bine. În timp, am trecut cu toții peste acel moment. Cred că ne-am maturizat un pic și vedem altfel lucrurile”, a spus Adalia.

Dincolo de acest episod legat de bullying, viața Adaliei, după concertul cu Jessie J, a devenit un carusel. Artista este recunoscatoare pentru tot ce i se întâmplă pe plan muzical și simte că este pe drumul cel bun: „După fiecare perioadă mai încărcată, aleg să pun lucrurile pe modul pauză și să mă bucur de copilărie. Apoi, revin în forță și cu multă energie!”.

Următoarele apariții ale Adaliei au fost privite cu mai multă deschidere de către prietenii și colegii ei. Când a participat la emisiunea Românii au Talent, în 2019, Adalia s-a bucurat de susținere: „Cred că până la Românii au Talent am depășit evenimentul Jessie J și eram, din nou, toți prieteni buni. Iar prietenii chiar m-au susținut și mă susțin în continuare”.

De la Winnie the Pooh la unul dintre cele mai mari festivaluri din România

Adalia este un copil care cântă de la o vârstă foarte fragedă. Primul contact cu muzica l-a avut prin intermediul desenului Winnie the Pooh. Era fascinată de acel ursuleț care iubea mierea atât de mult. Winnie a fost cel care i-a făcut cunoștință cu muzica, iar piesa „Poveștile Prieteniei” a fost cântată de Adalia, timp de un an, tuturor cunoscuților ei.

De acolo și până la Jessie J au fost ore și ore de cântat, de învățat melodii și de crescut cu muzică pe fundal, însă totul are sens pentru Adalia. Toate aceste lucruri fac parte din drumul ei spre a-și îndeplini visul, acela de a deveni superstar.

Singurul moment în care a simți că lucrurile parcă nu mai au sens, spune artista, a fost atunci când a început pandemia: „Nu am mai putut participa la concursuri, la spectacole, nu am mai urcat pe scenă și nu am mai simțit publicul și emoția. Nu am mai putut să mă conectez cu fanii, toată lumea era stresată, nu știa în ce parte să se ducă. A fost destul de ciudat pentru mine, dar cred că lucrurile încep să intre cât de cât în normal și tare mult m-aș bucura să trecem cât mai, cu bine, de această perioadă”.

Însă așa cum a fost învățată, Adalia știe să privească mereu și spre partea bună a lucrurilor, iar o parte bună a reușit să găsească chiar și în perioada pandemiei: „Am avut mai mult timp să mă descopăr, să repet și să încerc lucruri noi în domeniul muzical. Am ascultat mai multă muzică și am început să compun”.

„Mama spune că trebuie să mai cresc”

Adalia este acum un artist în adevăratul sens al cuvântului. Cântă la voce, la pian, la chitară, iar acum a intrat și pe tărâmul compozitorilor. Aceasta a povestit că are peste o sută de piese scrise, însă este încă în punctul în care simte că le lipsește ceva:

„Este acel ceva pe care încă nu l-am atins și de aceea nu scot, deocamdată, acele piese de la naftalină. Mama spune că trebuie să mai cresc, să mai trăiesc un pic viața, să sufăr din dragoste, deoarece până nu simți aceste lucruri, nu poți să îți pui sufletul într-o piesă. Până atunci, învăț. Chiar zilele trecute, un fan din America mi-a trimis un documentar de unde pot învăța mai multă teorie despre cum să scrii un cântec, despre structura lui. A fost un gest foarte frumos.

Vreau ca melodiile mele să transmită emoție, culoare și să le dea putere adolescenților. Trăim într-o lume atât de falsă, încât e foarte greu să îți mai faci prieteni, să te înțeleagă cineva și, atunci, mi-aș dori mult să scriu despre asta, astfel încât adolescenții să știe că nu sunt singuri”.

Cum ar putea România să piardă mult, deși a câștigat litigiul legat de Roșia Montană
Cum ar putea România să piardă mult, deși a câștigat litigiul legat de Roșia Montană
Decizia instanței arbitrale (luată cu o majoritate de 2 la 1) în litigiul intentat statului român de compania canadiană ce a încercat să dezvolte un proiect minier în zona Roșia Montană...
Liviu Dragnea vrea să dea lovitura într-un domeniu, despre care spunea: "Vorbim de un genocid"
Liviu Dragnea vrea să dea lovitura într-un domeniu, despre care spunea: "Vorbim de un genocid"
”E inadmisibil ce s-a întâmplat acolo. Vorbim despre un genocid. Mulți specialiști de mediu spun că un asemenea dezastru poate produce moarte pe termen lung”, spunea Liviu Dragnea în...
#Jessie J, #Adalia, #piesa, #milioane urmaritori, #Romania, #concerte , #stiri muzica