Una dintre cele mai frumoase cântărețe, transformată radical. "Tu nu vezi că ai devenit bărbat" VIDEO

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 14:39 9054 citiri
Emilia Ghinescu. Foto: Facebook / Emilia Ghinescu

Trecută bine de prima tinerețe, Emilia Ghinescu arată ca la 20 de ani.

Solista de muzică populară trage din greu la sală unde își tonifiază mușchii și face abdomentul să arată aproape de perfecțiune.

La 43 de ani, Emilia Ghinescu a postat un video pe pagina sa de Facebook din timpul exercițiilor. Totodată, cântăreața a transmis și un mesaj cârcotașilor care o criticau pentru aspectul fizic.

”M-am gândit mult dacă să postez acest filmuleț sau nu. Vă întrebați de ce? Sunt convinsă că vor exista din nou și din nou comentarii gen: Tu nu vezi că ai devenit bărbat?, Ești urâtă!,Ești plină de operații!. Ce să vedeți?! Ele nu mă afectează. Cei care fac sport știu ce vreau să spun.

Eu apreciez femeile care au grijă de ele, care vor tot timpul să fie frumoase, pentru ele și nu pentru cineva anume! Vârsta este doar un număr! Referitor la comentariile urâte, Alin, antrenorul meu, a citat o replică absolut genială a lui Arnold Schwarzenegger, atunci când un individ i-a spus Ești urât! Nu aș vrea să ajung niciodată ca tine: Stai liniștit! Nici n-ai să ajungi». Genial, nu?”, a scris Emilia Ghinescu pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii