Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Andy Murray, supărat după ce a câștigat meciul maraton, terminat la 4 dimineața! Ce l-a nemulțumit pe britanic

Vineri, 20 Ianuarie 2023, ora 08:29
2400 citiri
Andy Murray, supărat după ce a câștigat meciul maraton, terminat la 4 dimineața! Ce l-a nemulțumit pe britanic
Andy Murray a obținut o victorie mare FOTO Facebook

După un meci de aproape şase ore şi încheiat la 04.05 dimineaţa, Andy Murray s-a calificat în turul trei la Australian Open, dar singurul lucru pe care şi l-a dorit a fost să doarmă.

"Acesta este de departe cel mai lung meci pe care l-am jucat. Dar se poate întâmpla în condiţii de frig, cu mingi de genul ăsta unde poţi avea raliuri care durează... E ciudat pentru că atunci când am început mingile erau moi, de parcă nu era presiune. În ceea ce mă priveşte, fizic m-am simţit mai bine pe teren astăzi decât în ​​primul tur (împotriva lui Berrettini), ceea ce este pozitiv, dar să închei la ora 4.00 dimineaţa nu este ideal. Nu văd ce beneficii aduc meciurile jucate așa târziu.

Incredibil, oamenii au stat până la capăt, când îmi imaginez că unii trebuie să meargă la muncă în această dimineaţă. Apreciez foarte mult asta, s-a creat o astfel de atmosferă până la final... Dar dacă era copil de mingi copilul meu şi venea acasă la 5 dimineaţa, ca părinte, asta m-ar pune pe gânduri. Nu este benefic pentru ei, pentru arbitri, nu cred că este grozav pentru fani, nici pentru jucători. Vorbim despre asta tot timpul de ani de zile. Dar când începi târziu un meci programat în sesiunea de noapte, se poate întâmpla aşa ceva...

Au fost multe suişuri şi coborâşuri, cu frustrare, tensiune, emoţie. Este uimitor să câştig un astfel de meci, dar acum vreau să mă culc. E grozav, dar vreau să dorm", a spus Murray.

Murray a vorbit şi despre faptul că nu a putut merge la toaletă în timpul meciului. "Înţeleg regulile privind „pauza de toaletă”, chiar am vorbit mult despre asta (pentru ca durata lor să fie redusă). Dar am băut toată ziua lichide, iar la 3 dimineaţa, e frustrant să nu pot merge!".

Andy Murray a reuşit o altă performanţă incredibilă şi l-a învins pe australianul Thanasi Kokkinakis, într-un meci epic la Australian Open, care s-a terminat, joi, la 04:05, ora locală, după ce a început la ora 22.20.

Muray s-a impus cu scorul de 4-6, 6-7 (4-7), 7-6 (7-5), 6-3, 7-5, după un meci care s-a jucat timp de cinci ore şi 45 de minute.

Ce-a avut de spus Rafael Nadal după ce a ”executat” un puști de 16 ani la ATP Madrid
Ce-a avut de spus Rafael Nadal după ce a ”executat” un puști de 16 ani la ATP Madrid
Tenismanul spaniol Rafael Nadal a explicat, joi, la Madrid, că după tot ce a trăit la Roland Garros vrea să fie competitiv şi nu să participe ''indiferent cum'' la turneul parizian de Mare...
Sorana Cîrstea, după victoria spectaculoasă de la Madrid: ”Prima oară e un pic dificil”
Sorana Cîrstea, după victoria spectaculoasă de la Madrid: ”Prima oară e un pic dificil”
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat, joi, în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro, după ce a învins-o pe...
#Murray, #suparat, #victorie, #Australian Open, #ora tarzie, #meci terminat , #Australian Open