Vinaria lui Mugur Isarescu, profit in crestere - Cati bani a facut guvernatorul BNR

Duminica, 14 Iulie 2013, ora 15:123447 citiri
Vinaria lui Mugur Isarescu, profit in crestere - Cati bani a facut guvernatorul BNR

Fabrica de vinuri a lui Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a realizat un profit de aproape 470.000 de lei, mai mult decat a inregistrat in anul precedennt.

"Mar SRL", vinaria lui Isarescu, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 2.686.507 de lei, conform datelor raportate la Finante si citate de Capital. Aceasta este compusa din 20 de hectare cultivate cu vita de vie, zona Dragasani, din care sunt produse mai multe soiuri de vin, cm ar fi Sauvignon Blanc, Cramposia stramoseasca, Tamaioasa Romaneasca, Cabernet Sauvignon.

Firma de vinuri a lui Isarescu, profit in scadere

Mugur Isarescu s-a aratat mereu interesat de bunul mers al afacerii sale, "vinaria micuta" care l-a ajutat sa inteleaga mai bine mediul de afaceri din Romania, care nu este unul tocmai prietenos, dupa cum insusi guvernatorul afirma la un moment dat, cand profitul vinariei sale era in scadere.

"Nu pot sa spun ca business-ul merge usor. Vinaria aceasta, podgoria asta micuta, m-a apropiat foarte mult de lumea de afaceri si am inteles dinauntru. Nu eu conduc firma pentru ca nu am voie prin lege, dar ma implic, ca sunt actionarul principal.

Uitandu-ma la cifre si vazand cum merg lucrurile, am inteles ca nu este usor sa faci afaceri in Romania, afaceri in sens pozitiv. Birocratia este mare, exista raportari absolut nenecesare si nu se fac prin computer, trebuie sa te duci de exemplu de la Dragasani la Valcea cu masina ca sa depui o hartie", spunea guvernatorul BNR.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News