Mugur Isarescu si Tudor Giurgiu, premiati pentru excelenta in comunicare

Vineri, 26 Martie 2010, ora 08:121218 citiri
Mugur Isarescu si Tudor Giurgiu, premiati pentru excelenta in comunicare

Printre laureatii Premiilor de Excelenta IAA, eveniment care celebreaza personalitatile ce functioneaza ca modelele profesionale si etice pentru industria de comunicare, se afla guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, regizorul Tudor Giurgiu si Liviu Tofan, directorul IRIR.

Gala de excelenta IAA a avut loc joi la Centrul Cultural Tinerimea Romana, gazda evenimentului fiind Andi Moisescu, informeaza Mediafax.

Evenimentul, ajuns la a treia editie, este o initiativa a Consiliului Director IAA Romania, fiind un demers al asociatiei, care reuneste agentii de publicitate, de media si companii, de a recunoaste, promova si recompensa public personalitati care, prin activitatea si initiativele derulate, au contribuit decisiv la ridicarea standardelor profesionale si etice in domeniile in care activeaza.

Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, a fost premiat pentru ca a fost "cel mai bun comunicator pe timp de criza", si pentru ca a furnizat repere de stabilitate si echilibru intr-o perioada de tulburente. Premiul a fost inmanat de Felix Tataru, presedintele IAA Romania, si a fost ridicat de Mugur Stet, purtatorul de cuvant al BNR.

Regizorul Tudor Giurgiu a fost si el premiat in cadrul Galei de Excelenta IAA, pentru lansarea si sustinerea timp de zece ani a unor proiecte durabile, cum ar fi
Festivalul International de Film Transilvania sau Premiile Gopo.

Liviu Tofan, directorul Institutului Roman de Istorie Recenta (IRIR) a fost premiat
de asociatia industriei de marketing si publicitate pentru initierea si coordonarea campaniei "Europa libera, aici!", proiect de recuperare a arhivei Europei Libere, si pentru infiintarea unui Centru de Cercetare si documentare Europa Libera la Bucuresti.

Si Marius Tuca, directorul cotidianului Jurnalul National, a primit un premiu in calitate de initiator al campaniei "Miscarea de rezistenta", dezvoltata de ziar, demers menit sa promoveze calitatea in favoarea cantitatii.

Premiati au mai fost Paul Markovits, Petre Barbu, jurnalist la Forbes, Costin Radu, de la IQAds si Angela Cretu, fost General Manger Avon.

IAA este organizatie tripartita, un parteneriat strategic unic, ce apara interesele comune ale tuturor disciplinelor din intregul spectru al comunicarilor de marketing - de la clienti si agentii de publicitate pana la mass media.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News