Fiul lui Isarescu sofeaza, desi are permisul de conducere suspendat

Luni, 28 Februarie 2011, ora 23:355036 citiri
Fiul lui Isarescu sofeaza, desi are permisul de conducere suspendat
Foto: www.agenda.ro

Politia Rutiera din Pitesti i-a ridicat carnetul de conducere fiului Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Costin Isarescu, de 23 de ani, dar acesta conduce in continuare, contestand procesul - verbal intocmit de politisti.

Costin Isarescu a fost prins de Politia Rutiera circuland cu o viteza de 105 kilometri pe ora in satul Cerbu, judetul Arges, pe DN 65, pe data de 21 septembrie 2010, informeaza Realitatea Tv.

Deoarece a depasit limita de viteza, care in zona respectiva era de 50 km/h, politistii i-au suspendat carnetul de conducere. Cu toate acestea, fiul lui Mugur Isarescu conduce in continuare.

El a apelat la o metoda des folosita de cei care raman fara carnet, si in fata careia Politia nu are nicio putere: a contestat in instanta procesul-verbal intocmit de politisti, astfel ca pana la solutionarea cazului de catre judecatori, soferul conduce in continuare, cu permisul auto in buzunar.

Procesul dintre Costin Isarescu si Inspectoratul de Politie Arges, Serviciul Rutier, are loc la Judecatoria Pitesti, iar primul termen de judecata este abia pe 30 mai.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News