Avocatul Piperea, primul care a sesizat CNSAS in cazul Mugur Isarescu: "Individul trebuie sa demisioneze de urgenta sau sa fie demis de Parlament"

Marti, 16 Iunie 2020, ora 07:107985 citiri
Avocatul Piperea, primul care a sesizat CNSAS in cazul Mugur Isarescu: "Individul trebuie sa demisioneze de urgenta sau sa fie demis de Parlament"
FOTO Facebook/Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea, primul care a sesizat CNSAS, cerand verificarea calitatii de colaborator al Securitatii pentru guvernatorul BNR Mugur Isarescu a reactionat dupa dezvaluirile ziare.com, potrivit carora CNSAS a cerut instantei sa constate calitatea de colaborator a lui Isarescu.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Gheorghe Piperea sustine ca "nu credea sa traiasca asta vreodata". "Conform legii, individul trebuie sa demisioneze de urgenta sau sa fie demis de Parlament! Si sa infunde puscaria pentru fals in declaratii!", a scris Piperea, pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Piperea, care a sesizat CNSAS in iulie 2019, a continuat apoi cu un mesaj pentru politicieni, banker si judecatori: "Tuturor politicienilor care, timp de 30 de ani, l-au eternizat pe post pe acest securist batran le spun: ati fost, sunteti niste carpe in mainile acestui faraon fals! Tuturor banksterilor si influencerilor si simpatizantilor de "driapta" care ati facut sluj si inchinare in fata acestui idol fals va spun: sunteti niste iobagi de mizerie, demni de dispret! Tuturor judecatorilor care au luat lumina de la acest falsificator la seminariile de la Sinaia, refuzand dreptatea pentru milioane de debitori faliti si consumatori abuzati, dand castig de cauza banksterilor, le spun: puneti-va cenusa in cap! Celor care au scris carti de infierare si teze de doctorat de combatere a mea pentru ca m-am opus, timp de 10 ani, lui Manole Isarescu, le spun: reluati doctoratul de la zero, reciclati-va sub forma de maculatura refolosibila cartile de propaganda pro-bancara pe care le-ati scris si renuntati la ideologie, devenind adevarate instrumente ale justitiei si dreptatii!".

Ziare.com a dezvaluit marti ca Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu (71 de ani), este considerat de CNSAS colaborator al fostei Securitati, iar Colegiul institutiei a aprobat, saptamana trecuta, nota in care ii este consemnata aceasta calitate. Conform procedurii, Consiliul National Pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) va sesiza Curtea de Apel Bucuresti, chemata sa confirme sau sa infirme verdictul Colegiului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News