Patrick Mouratoglou spune că el e de vină pentru eșecurile Simonei Halep: "Îmi cer scuze"

Vineri, 27 Mai 2022, ora 07:37 5752 citiri
Patrick Mouratoglou și Simona Halep

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 19, a fost învinsă, joi, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-1, de jucătoarea chineză Qinwen Zheng, locul 74 WTA, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros.

Este prima dată când campioana română părăseşte în această fază openul francez, din 2015.

La finalul partidei, ea a declarat că a avut un atac de panică în timpul partidei, ceea ce nu i s-a mai întâmplat niciodată.

Antrenorul ei, francezul Patrick Mouratoglou, spune că el poartă responabilitatea eșecurilor de la Madrid și de la Paris.

"Am fost întotdeauna mândru de succesele mele cu jucătorii mei, dar trebuie să recunosc și când nu fac o treabă suficient de bună. Rezultatele pe care le-am avut în ultima lună la Madrid, Roma și Roland-Garros sunt insuficiente pentru cineva de calibrul Simonei Halep și îmi asum întreaga responsabilitate pentru ele.

Este pe deplin dedicată, motivată, dă totul la fiecare minge. Este o campioană - palmaresul ei vorbește de la sine. Mă aștept la mult mai mult de la mine și vreau să-mi cer scuze fanilor ei, care au susținut-o întotdeauna", a scris Mouratoglou pe contul personal de Instagram.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News